Bali - Hotel Atali Grand Resort Alexandria Club ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází v mírném svahu, v klidném prostředí na okraji letoviska Bali, cca 45 km od letiště v Heraklionu. Centrum letoviska s obchůdky, restauracemi a kavárnami je vzdáleno cca 600 m od hotelu. Výhodná poloha mezi městy Heraklion a Rethymno umožnuje podnikat množství výletů. K návštěvě historického města Rethymna je možné využít autobusovou linkovou dopravu. Hotel je situován cca 200 m od krásné písčité pláže .
Adresa hotelu: Bali str., Bali, Crete, 74057

Pláž: Pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálená cca 200 m od hotelu . Slunečníky, lehátka a vodní sporty na pláži za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, á la carte restaurace, bar, bar u bazénu, dva bazény s oddělenou částí pro děti, TV koutek, terasa s panoramatickým výhledem, dětský klub a hřiště, bohaté animační programy pro děti a dospělé v českém jazyce.
Zdarma: Wi-Fi (místnost u recepce, v ostatních prostorách hotelu za poplatek), slunečníky a lehátka u bazénů, stolní tenis, tenisový kurt bez osvětlení, basketbal, šipky, dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: masáže.

Sport a zábava: Animační program: Animační programy s Karcoolkou a Lexou
Ani v létě 2021 nebudou v hotelu Atali Grand Resort chybět naši čeští animátoři, který pro Vás ve spolupráci s Karcoolkou a Lexou, našimi maskoty, připraví bohatý program plný her, soutěží, sportu i aktivní relaxace. Je jen na Vás, zda se zapojíte, nebo budete jen přihlížet a fandit svým dětem – pro ty je navíc otevřen Karcoolčin dětský klub se speciálním programem, kde najdou nové kamarády a užijí si spoustu legrace. Po večeři si můžete všichni společně zatančit na dětské diskotéce a bavit se u večerních představení, které pro Vás budou připraveny českými či hotelovými animátory.
Animační sezona: 14. 6.-11. 9.
Uvedený termín animací je orientační a může se změnit v závislosti na aktuální situaci. Na začátku a na konci animační sezony mohou být animační programy omezeny, může být snížen počet přítomných animátorů, mohou být organizovány přednostně aktivity Karcoolčina dětského klubu či nemusí být pořádána večerní představení.

Doporučujeme: Kompletní rekonstrukce (v zimě 2018/2019) proměnila hotel Atali Grand Resort Alexandria Club v moderní a velmi kvalitně zařízený čtyřhvězdičkový hotel s komfortním ubytováním v nových pokojích rozmístěných v několika budovách okolo bazénu. Legenda v naší nabídce a velmi oblíbený hotel našich zákazníků byl tak pozvednut na zcela novou úroveň. Užijte si kvalitní ubytování v blízkosti hned několika krásných písčitých pláží, služby all inclusive a zábavu naším animačním týmem v čele s Karcoolkou a Lexou. Letovisko Bali má navíc úžasnou atmosféru a výhodnou polohu ve středu mezi hlavním městem Heraklion a historickým městem Rethymno, a je tak ideálním místem k podnikání výletů po nejkrásnějších místech Kréty.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

Informace pro zákazníky:
S platností od 1. 1. 2018 je po příjezdu na místě hoteliérem vybírána turistická taxa ve výši 3 EUR na pokoj a noc.

Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 30. 8. 2021. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 30. 8. 2021.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: all inclusive

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 7:30 do 10:00, obědy od 12:15 do 14:15, večeře 19:30 do 21:30), odpolední občerstvení, neomezenou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době od 11:00 do 23:00 h.

Ubytování: hotel ****

Zrekonstruované pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén - k vyzvednutí na recepci) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, trezorem (za poplatek), telefonem a chladničkou. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti nebo tři dospělí a jedno dítě.