Bali - BALI VILLAGE ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Dobrá poloha
Přímo u pláže a moře
Krásný výhled

Poloha: Příjemný, zrenovovaný hotelový komplex se nachází v srdci rybářské vesničky Bali. Leží ve svahu v klidnějším prostředí, přímo nad areálem sesterského hotelu Bali Beach, který je hned přes silnici a kde klienti využívají společných služeb. Nedaleko hotelu jsou restaurace, taverny, obchody s potravinami i suvenýry, pekárna, lékárna a lékařská ambulance. Zastávka městského autobusu je cca 1 km od hotelu, odtud lze cestovat do Rethymna nebo do Heraklionu.

Vzdálenosti Pláž: 150 m
Centrum: 250 m

Pláž: Na menší písčitou pláž, místy s oblázky, s pozvolným vstupem do moře se dostanete po dlouhém schodišti, protože celý areál leží ve svahu (přechází se silnice). S ohledem na tuto skutečnost a fakt, že v areálu není žádný výtah, rozhodně nedoporučujeme pro osoby s pohybovými obtížemi. V letovisku jsou další zátoky a písčité pláže, které doporučujeme poznat, směrem od moře se naskýtá atraktivní pohled na pohoří. V blízkosti těchto pláží jsou sprchy, převlékárny, plážové bary a taverny.

Sport a zábava: Dva bazény, dětský bazén a dětské brouzdaliště, slunečníky a lehátka u bazénu (zdarma), na pláži (za poplatek), stolní tenis (zdarma), kulečník (za poplatek). V malém rybářském přístavu je nabídka sportovních aktivit a pronájmu lodí.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely. Poplatek je účtován za pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: all inclusive

Formou all inclusive:

O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu
Snídaně (07:30-09:30), obědy (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu v hotelové restauraci. Během obědů a večeří neomezená konzumace rozlévaných místních nealkoholických nápojů, místního piva a domácího vína
Lehké občerstvení formou snacků (sandwiche, popcorn, kousky pizzy) od 11:00-15:30
Zmrzlina pro děti od 12:00-15:30
Káva (filtrovaná), čaj, sušenky nebo koláčky od 15:30-17:00 hodin
Rozlévané místní nealkoholické nápoje a rozlévané místní alkoholické nápoje od 10:30-23:00
Balíček místo oběda v případě strávení dne mimo hotel nutno vyžádat předem na recepci

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: Klienti využívají společných služeb hotelu Bali Beach - recepce, internetový koutek (za poplatek), možnost masáží (na vyžádání, za poplatek). Vnitřní bar, společenská místnost s TV/SAT, terasa s pěknou vyhlídkou, restaurace, bar a snackbar u bazénu s TV/SAT, bar a restaurace na pláži (konzumace v tomto baru není součástí programu all inclusive), hlídaní dětí (na vyžádání, za poplatek), zahrada. Wi-Fi v prostoru recepce, bazénu až směrem k pláži (za poplatek).

Hotel nabízí jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek pro děti, nebo pro jednoho dospělého. Pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV/SAT, chladničkou, sejfem (za poplatek), balkónem nebo terasou s větším či menším výhledem na moře, letovisko a hory. Většina pokojů má výhled na moře. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.