Arkasa - Hotel Royal Beach


  • ubytování: aparthotelubytování: aparthotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hotel Royal Beach: Pohostinný hotel je zárukou příjemného a nezapomenutelného pobytu a nachází se pár minut chůze od proslulé pláže Agios Nikolaos s křišťálově čistým mořem a nádhernými západy slunce. Usměvavý personál je vždy připraven splnit každé vaše přání. Do centra vesnice Arkasa dojdete za 800 m a letiště je vzdáleno 14 km.
PLÁŽ
Nádherná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se rozkládá 20 m od hotelu, disponuje lehátky a slunečníky za poplatek.
UBYTOVÁNÍ
Dvoulůžková studia s možností přistýlky pro dítě jsou vybavena klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, WiFi a trezorem (zdarma), kuchyňským koutem, koupelnou se sprchou, WC, fénem a balkonem.
Za příplatek apartmány s ložnicí a obývacím pokojem až pro čtyři dospělé osoby a dítě.
STRAVOVÁNÍ
Snídaně – kontinentální formou bufetu.
VYBAVENÍ
Recepce, lounge bar, bazén s vyhrazenou částí pro děti, lehátka a slunečníky, miniklub, dětské hřiště, minimarket.

Destinace: Malebné městečko se rozkládá při pobřeží v jihozápadní části ostrova Karpathos, zhruba 16 km od hlavního města Pigadia. Cestovatelé ho vyhledávají zejména pro jeho řeckou autenticitu, úzké uličky a uvolněnou atmosféru. Postupně rozvíjející se turistické centrum žije moderním životem, který se snoubí s tradičním životem a folklórem místních obyvatel.
Nenechte si ujít výšlap na horu Paleokastro; odměnou vám bude výhled na třpytivé moře, poklidné městečko a okolní působivou scenérii. Omrkněte také ruiny starobylého antického města, raně křesťanskou baziliku s pozůstatky nádherných barevných mozaik a malý kostelík. A potom vyražte potěšit své chuťové pohárky do jedné z místních taveren či kafenií.
Jste-li vyznavači fyzické aktivity, můžete Arkasu a její okolí objevovat ze sedla jízdního kola, které se tu dá vypůjčit. Relaxu se můžete oddávat na písečno-kamenité pláži Marmara nebo na proslulé pláži Agios Nikolaos, pravidelně oceňované Modrou vlajkou.
Příjemným bonusem je krátký transfer z letiště do Arkasy, který trvá zhruba půl hodiny.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 23 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, občerstvení na palubě letadla, pobytová taxa, která se platí na recepci v den příjezdu - částka se pohybuje od cca 0,5 - 5 EUR /pokoj/noc dle kategorie ubytování / výše poplatku se může během roku měnit/. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta