Amouso - AMARANDOS ****


  • ubytování: vilaubytování: vila
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Vily jsou postaveny na skalnatém jihovýchodním pobřeží ostrova v malebné oblasti Amouso, která patří k nejzachovalejším a nejpůvodnějším oblastem ostrova Lefkada. Jen pár metrů od vil je malá oblázková pláž, oblíbená pláž Amouso je vzdálena asi 10 minut. U pláže Amouso jsou dvě taverny, které jsou otevřeny dle potřeby a v závislosti na sezóně. Nejbližší obchod je ve vesnici Marantochori vzdálené asi 5 km.

Vzdálenosti Nejbližší pláž: cca 250 m
Pláž Amouso: cca 800 m
Letovisko Vassiliki: cca 10 km
Letiště: cca 60 km

Pláž: Jen pár metrů od vil je malá oblázková pláž, oblíbená pláž Amouso je vzdálena asi 10 minut. U pláže Amouso jsou dvě taverny, které jsou otevřeny dle potřeby a v závislosti na sezóně.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Maximální soukromí
Luxusní ubytování
Nádherný výhled na moře

Ubytování: vila

Komplex se skládá z pěti dvoupodlažních vil, které jsou prostorné a velmi pěkně vybavené. Všechny mají svoji zahradu, bazén, místo na grilování a místo na parkování. V prvním patře je vždy ložnice s manželským lůžkem, koupelna s masážní vanou a balkón s krásným výhledem na moře. V přízemí je pak druhá ložnice se dvěma lůžky, další koupelna a moderní obytná kuchyň s rozkládací pohovkou (páté lůžko). V přízemí je také široká terasa, která směřuje k bazénu a moři. U bazénu jsou lehátka a slunečníky, a další možnosti posezení.