Amoopi - Lakki Beach


  • ubytování: aparthotelubytování: aparthotel
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Pláž: Leží cca 150 m od pláže Lakki s křišťálově čistou vodou. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Další krásné pláže a zátoky v pěší vzdálenosti.

UBYTOVÁNÍ

Dvoulůžkový pokoj má koupelnu se sprchou a WC, kuchyňský kout se základním vybavením, lednička, varná konvice, vysoušeč vlasů, TV, balkon nebo terasu. Klimatizace a trezor za příplatek. Studia s výhledem do zahrady, na hory a některá studia s výhledem směrem na moře.

STRAVOVÁNÍ

Bez stravy -možnost dokoupení snídaně

Snídaně formou velmi bohatého, chutného a vyhlášeného bufetu připravovaného přímo paní majitelkou.

VYBAVENÍ

Recepce, WiFi na pokoji zdarma, trezor za poplatek. Taverny i supermarkety v blízkosti ubytování. Možnost využití bazénu v taverně Nina. Za zábavou doporučujeme dojet do hlavního města.

Lakki Beach: V rodinném hotelu Lakki Beach strávíte nádhernou dovolenou v klidném místě, nedaleko krásné pláže s křišťálově čistou vodou. Je vhodný pro dvojice i rodiny s dětmi. Hotel, zrekonstruovaný v roce 2012, je situovaný v malebné vesničce Amoopi, cca 8 km od letiště a cca 7 km od hlavního města.

Destinace: Amoopi leží necelých 10 km od hlavního města Pigadia. V Amoopi najdete vše potřebné k prožití příjemné letní dovolené. Pyšní se krásnou pláží, která je doširoka obklopena skalisky. Malá pláž (Mikri) je písečná a výtečně se hodí k potápění. Velká pláž (Megali / Votsalakia) je jemně oblázková, rušnější, a díky jejímu uzpůsobení vhodná nejen pro odpočinek, ale i pro sportovní vyžití.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, zavazadla do výše 23 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, občerstvení na palubě letadla, pobytová taxa, která se platí na recepci v den příjezdu - částka se pohybuje od cca 0,5 - 5 EUR /pokoj/noc dle kategorie ubytování / výše poplatku se může během roku měnit/. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta