Almyrida - Almyrida Residence ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Almyrida Residence Boutique Hotel se nachází 50 m od pláže v centru malebné vesničky Almyrida naproti ostrovu Karga. Do samotného centra městečka je to pouhých 200 m. Historické centrum Chanie je vzdálené 20 km. Autobusová zastávka je 50 m od hotelu. Pravidelná místní autobusová doprava. Vzdálenost od letiště Chania 28 km.

Pláž: Písčito-oblázková pláž je vzdálená pouhých 50 m. Na pláži jsou k dispozici sprchy, převlékací kabinky a máte i možnost využít nabídky vodních sportů za poplatek. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Hotel pořádá večery s živou hudbou. V letovisku promenáda se spoustou taveren, barů a obchůdků se suvenýry.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj na hory (DBL Mountain View) : 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti. Dvoulůžkový pokoj na hory (DBL Sea View) : 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.

Kategorie: Oficiální kategorie A

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje standard (DBL Mountain View), manželská postel nebo oddělené postele, možnost jedné nebo dvou přistýlek (rozkládací pohovka), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby)), vysoušeč vlasů, malá lednice, sat/LCD TV, telefon s přímou volbou, klimatizace, rychlovarná konvice, Wi-Fi připojení k internetu a balkon. Všechny pokoje mají balkon s výhledem na pohoří Lefka Ori. Bezpečnostní schránka za poplatek. Dětská postýlka na vyžádání. Dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře (DBL Sea View), vybavení stejné jako DBL Mountain View. Pokoje mají balkon s výhledem na moře.

Vybavení: Vstupní hala s 24hod. recepcí, lobby bar, restaurace, venkovní bazén v přízemí, venkovní bazén na střeše, střešní zahrada, střešní bar u bazénu, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, business centrum, konferenční místnost, Wi-Fi připojení k internetu ve veřejných prostorách hotelu, fitness, Bowlingová dráha, Bowling Bar, parkoviště. Na střešní zahradě najdete restauraci Thea s panoramatickým výhledem na záliv Souda a pohoří Lefka Ori.


Cena zahrnuje

  • Wi-Fi připojení v pokojích a společných prostorách, fitness, parkování

Cena nezahrnuje

  • Spa & Beauty Salon, bowlingová dráha