Almyrida - ALMYRIDA BEACH ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Velmi oblíbené
Kousek od moře a pláže
Kvalitní služby

Poloha: Moderní hotelový areál se nachází v klidném prostředí v malebné vesničce Almyrida, mezi městy Chania a Rethymno. Zdejší písečná pláž je lemována obchody se suvenýry, kavárnami a bary. V centru se nachází několik vyhlášených taveren a restaurací. Z Almyridy lze pohodlně cestovat do Chanie místním autobusem (zastávka v blízkosti hotelu) stejně tak taxíkem. Tipy na výlet: návštěva nedalekého ostrova Karga, letoviska Kalyves, vesnice Kambia s tradičními domy, kapličkou Sv. Nikitase. Resort se skládá ze tří hotelů: Almyrida Beach, Almyrida Residence a Almyrida Studios. Všechny hotelové služby ve všech částech jsou přístupné všem hostům.

Vzdálenosti Pláž: cca 50 m přes cestu Centrum: cca 200 m

Pláž: Široká písčitá pláž místy s oblázky je dlouhá cca 2 km a nachází se hned u hotelu, cca 50 m, přes silnici. Na pláži jsou k dispozici sprchy, kabinky na převlečení a široká nabídka vodních sportů. Vstup do vody je pozvolný.

Sport a zábava: Bazény, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, na pláži (za poplatek). Dětské hřiště, dětský klub (v provozu obvykle 2x týdně, dobře vybavené fitcentrum (zdarma), šipky (zdarma), kulečník (za poplatek), masáže (za poplatek), salón krásy, kde si můžete nechat udělat manikúru a pedikúru či využít kadeřnických služeb (za poplatek). Hotel organizuje pro své hosty řecký večírek s živou hudbou obvykle 2x do měsíce.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely. Poplatek je účtován za celé studio / apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně a večeře formou bufetu.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: V hotelu je recepce, restaurace, vnitřní a venkovní bar, 4 bazény, snackbar u bazénu, kavárna, výtah, salónek s TV/SAT, konferenční místnost (až pro 150 osob), internetový koutek, parkoviště. K dispozici jsou osušky k bazénu nebo na pláž (za poplatek). Hotel zajišťuje i hlídání dětí (za poplatek) a služby prádelny (za poplatek). Wi-Fi je na pokojích a ve společenských místnostech zdarma.

Hotel nabízí jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek. Všechny pokoje mají koupelnu, WC, klimatizaci, fén, telefon, TV/SAT, chladničku, sejf (za poplatek), Wi-Fi připojení, balkón nebo terasu. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Hotel neumožňuje ubytování s domácími mazlíčky.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.