Akti ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Rodinný rekonstruovaný hotel s bazénem je umístěn v ideálním prostředí piniového háje přímo u pláže, od které je oddělený pouze úzkou pobřežní uličkou. Letovisko Pefkari ideálně spojuje výhody ubytování v klidném prostředí u pláže a blízkost městečka Potos, v jehož centru jste příjemnou procházkou asi za 10 min. Nově vybudovanou pobřežní cestičkou si můžete zkrátit cestu do městečka Limenárie. Hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie.

Pláž: Hotel se nachází přímo u písčito-oblázkové pláže. Od pláže jej odděluje jej pouze malá pobřežní ulička. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek nebo zdarma s povinnou konzumací ve snack baru. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Vodní sporty na pláži za poplatek. Hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie. Středisko se nachází v těsné blízkosti Potosu, kde je možnost procházek, nákupů a dostatečného nočního vyžití. Možnost pronájmu automobilu prostřednictvím delegáta CK.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj (DBL): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě do 12 let.
Třílůžkový pokoj (DBL): 3 dospělí.

Kategorie: Oficiální kategorie C

Transfer: Předpokládaný transfer z letiště do ubytovací kapacity je cca 120 min. (20 min. z letiště do přístavu. 40 min. trajekt na ostrov, 60 min. busem po ostrově).

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - formou bufetu v hotelové restauraci.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje, některé s možností přistýlky, třílůžkové pokoje, vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, sat. TV, lednice, telefon, klimatizace, bezpečnostní schránka, Wi-Fi připojení k internetu, balkon nebo terasa. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Vybavení: Recepce, restaurace s terasou a venkovním posezením, denní snack bar, bar, Wi-Fi připojení, venkovní bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, parkování vedle hotelu.