Agios Stefanos - PARALIA II ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Budova se studii se nachází v jižní části letoviska blízko krásné písečné pláže Agios Stefanos. Na pláž se dostanete snadno po místní komunikaci za pár minut. Centrum letoviska je nedaleko a v sousedství se nacházejí první taverny a obchody. Písečnou pláž a pozvolný vstup do moře ocení i rodiny s malými dětmi.

Vzdálenosti Pláž Agios Stefanos: cca 120 m
Centrum Agios Stefanos: cca 250 m
Letiště: cca 40 km

Pláž: Na krásné písečné pláži s pozvolným vstupem do moře (vhodné i pro děti) je pronájem slunečníků a lehátek a možnost vodních sportů. Zadní část pláže využívají i nudisté.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Nedaleko pěkné pláže
Krásný výhled na moře
Blízko centra

Stravování: vlastní

Bez stravování. Doporučujeme přikoupení snídaní (servírované, mírně rozšířené kontinentální ) nebo polopenze (večeře servírované - předkrm nebo salát, hlavní chod a sklenička vína, piva nebo nealkoholický nápoj) ve vyhlášené restauraci v ubytování Spiros & Maria (vzdálenost cca 1,1 km).

Ubytování: studia

Studia jsou v prvním patře. Ze všech zastíněných a prostorných balkónů je krásný výhled na moře. Studia jsou prostorná vždy se dvěma lůžky, některá s možností vyžádání přistýlky (rozkládací lůžko pro dítě do 10 let) nebo dětské postýlky (zdarma). Studia jsou vybavena sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), klimatizací (zdarma), stropními ventilátory a sejfem. V domě je Wi-Fi připojení zdarma.

Výběr konkrétního čísla pokoje: Studia č. 1, 2 a 3 - první patro s výhledem na moře