Agios Stefanos - EVINOS ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Budova s jedním studiem a třemi apartmány se nachází nad krásnou pláží Agios Stefanos v severní části stejnojmenného letoviska. Na pláž se lze dostat po širokých schodech (asi 50 schodů) nebo po místní komunikaci a pak chodníčku okolo vilek. V nedalekém centru letoviska naleznete vše, co k dovolené budete potřebovat. Vzhledem k dokonalé písečné pláži a pozvolnému vstupu do moře doporučujeme i pro rodiny s dětmi.

Vzdálenosti Pláž Agios Stefanos: cca 30 m + cca 50 schodů
Centrum Agios Stefanos: cca 150 m

Pláž: Na krásné písečné pláži s pozvolným vstupem do moře (vhodné i pro děti) je pronájem slunečníků a lehátek a možnost vodních sportů. Zadní část pláže využívají i nudisté.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio/apartmán a noc. Poplatek je účtován za celé studio/apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Klidné místo
Nad krásnou písečnou pláží
Vhodné pro rodiny s dětmi

Stravování: vlastní

Bez stravování.

Ubytování: studia

Ze všech zastíněných a prostorných balkónů je krásný výhled na moře, to platí i pro apartmán ve zvýšeném přízemí. V prvním patře jsou pak další dva apartmány a jedno dvoulůžkové studio. Apartmány mají dvě dvoulůžkové ložnice a menší kuchyňku. Studio i apartmány jsou jednoduše zařízeny starším nábytkem a vybaveny sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky) a klimatizací (za příplatek). Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma). Venku je slabé připojení na Wi-Fi.