Agios Ioannis - PARA THIN ALOS ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Proč právě sem: Oblíbené ubytování přímo na pláži
Přátelská rodinná atmosféra
Klidné prostředí

Poloha: Velmi příjemný menší areál s přátelskou atmosférou v klidné zátoce, přímo u moře a pláže. Studia Para Thin Alos (což přeloženo znamená "na pláži") jsou umístěna v pěkné zahradě s květinami, vinnou révou, keři a stromy, která sahá až na pláž. Nejbližší minimarket se nachází hned naproti, jen cca 10 m. Studia jsou situována ve skutečně poklidném, relaxačním prostředí letoviska Agios Ioannis, zde najdete 2 vyhlášené taverny s rybími specialitami, plážový bar Raratonga a café bar Ethnic. Hlavní město Myrina je cca 8 km, doporučujeme si během dovolené pronajmout auto a projet si ostrov. Ve vzdálenosti cca 5–10 minut chůze je kostel Agios Fanourios u jeskyně, který doporučujeme navštívit. Odtud je krásný výhled na letovisko a hotel Porto Plaza, který je součástí naší nabídky. Taxi do Myriny stojí cca 14 €/jedna cesta.

Vzdálenosti Pláž: přímo před areálem studií
Myrina: cca 8 km
Letiště: cca 22 km

Pláž: Pláž tvoří pruh větších oblázků, přímo u břehu a vstupu do moře je pásmo písku. Pláž je hned před areálem studií. Lehátka na pláži jsou k dispozici zdarma - podmíněno konzumací na baru. Vstup do moře je pozvolný, na dně je písek. Doporučujeme obuv do vody. Organizovaná pěkná písečná pláž místy s malými oblázky je vzdálena cca 100 m.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio / apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Stravování: vlastní

Bez stravování. Možnost dokoupení servírovaných snídaní podávaných na terase u baru (káva, čaj, pomerančový džus, toastový chléb, šunka, sýr, vejce, máslo, med, jogurt, ovoce, sladký dezert místní výroby), nebo polopenze. Servírované večeře jsou podávány v taverně Orizontas, která se nachází u pláže cca 50 m od ubytování (tzatziki, salát, hlavní chod, dezert nebo ovoce).

Ubytování: studia

Vybavení a služby: K dispozici je snackbar, pěkná zahrada, parkoviště, bazén. Wi-Fi připojení je v areálu zdarma. K dispozici jsou příjemná dřevěná lehátka s matrací zdarma - podmíněno konzumací na baru.

K dispozici jsou dvoulůžková studia s možností 1-2 přistýlek a apartmány až pro 4 osoby. Všechna studia jsou vybavena koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, TV (jen místní programy), kuchyňským koutem se základním vybavením a elektrickým vařičem, rychlovarnou konvicí, fénem, sejfem a balkónem nebo terasou s výhledem do okolí, vnitrozemí nebo bočním výhledem směrem na moře. Na balkónech jsou slunečníky. Apartmány se nacházejí v přízemí a mají navíc samostatnou ložnici a obývací pokoj s rozkládací pohovkou.
Počet hvězdiček hotelu není jeho oficiální kategorií, ale vychází z našich zkušeností a poznatků.

Výběr konkrétního čísla pokoje: přízemí: apartmány č. 10, 20, 30 a 40 s výhledem na moře
1. patro: studio č. 1 s výhledem na moře (manželská postel a palanda), studio č. 2 s bočním výhledem na moře, studio č. 3 s bočním výhledem na moře (manželská postel), studio č. 4 s výhledem do okolí
2. patro: studio č. 5 s výhledem na moře (manželská postel a palanda pro dospělého a dítě), studio č. 6 a 7 s bočním výhledem na moře a studio č. 8 s výhledem do okolí a bočním výhledem na moře
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.