Agios Georgios - Pagi - Hotel Alkyon ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: hotel se nachází pouze 20 m od písčito-oblázkové pláže zálivu Agios Georgios – Pagi, která je od hotelu oddělena místní komunikací. Pláž oceněná pro čistotu vody Modrou vlajkou EU, má pozvolný vstup do vody a je tak vhodná i pro rodiny s dětmi. V okolí hotelu se nachází další restaurace, bary a obchody.

Vzdálenosti pláž: cca 20-100 m
centrum letoviska Agios Georgios: 0 m
zastávka autobusu: cca 300 m
hl. město Korfu: cca 35 km

Sport a zábava: široká nabídka vodních sportů na pláži (loďky, šlapadla, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny nebo jízda na banánech). Nedaleko hotelu je i potápěčský klub.

Stravování: all inclusive

soft all inclusive – snídaně (kontinentální bufet - světlý a tmavý chléb, bábovka, šunka, plátkový sýr, džemy, med, cerálie, jogurt, máslo, ovocné nápoje, voda, čaj, káva), oběd a večeře formou bufetu, alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby a lehké občerstvení v průběhu dne. Stravování a nápoje v ceně all inclusive se podávají se skončením večeří ve 21 hod. Poté už je nutné další konzumaci na baru nebo v restauraci uhradit navíc.

Ubytování: hotel ***

nově zrekonstruované dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (buď 3 řádná lůžka nebo 2 lůžka a palanda pro 2 děti do 12 let) se nachází ve 4 hotelových budovách, které tvoří uzavřený celek. Pokoje jsou umístěny v přízemí a v prvním patře a mají z balkónů buď výhled do zahrady, na bazén nebo částečný výhled na moře. Pokoje mají koupelnu (sprcha, toaleta), malou lednici, sat. TV a klimatizaci (v ceně). Dětská postýlka je na vyžádání zdarma.

Vybavení: recepce, hotelová restaurace s barem u bazénu (vyhrazená část pro děti) s lehátky a slunečníky (zdarma), Wi-Fi (ve společných prostorech u recepce, v jídelně, v baru u bazénu).