Agia Pelagia - VENARDOS ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel je postaven v ostrovním stylu a dokonale zapadá do místní architektury. Nachází se ve vilové zástavbě ve svahu nad mořem. K hlavní budově s hotelovými pokoji byla přistavěna jednopatrová vilka, která se nachází naproti přes příjezdovou cestu. Do centra a na pláž se dostanete po příjezdové cestě okolo místního kostela a pobřežní komunikaci.

Vzdálenosti Pláž Agia Pelagia: cca 400 m
Pláž Neos Kosmos: cca 450 m
Centrum Agia Pelagia: cca 450 m

Pláž: Na písečnou pláž s kamínky Agia Pelagia je to pár minut. Vstup do moře je pozvolný a vhodný pro děti. Je zde možnost pronájmu slunečníků a lehátek, plážový volejbal. Blízko je také oblázková pláž Neos Kosmos. Nejkrásnější koupání je na pláži Laggada, která je vzdálena cca 60 minut chůze.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 1,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

V případě letu na Kythiru je maximální váha odbaveného zavazadla v rámci ceny zájezdu 15 kg/osoba.

Proč právě sem: Ubytování ve studiích se službami hotelu
Bazén s lehátky a slunečníky
V dosahu několik pláží

Stravování: snídaně

Rozšířená kontinentální snídaně je formou bufetu. Během dne si můžete na recepci objednat kávu nebo čerstvý džus.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: V hotelu je malá recepce, konferenční místnost, venkovní bazén s lehátky a slunečníky, posilovna, sauna a místo k parkování.

Dvoulůžková studia s možností přistýlky jsou umístěna ve vilce naproti hlavní budově, přes příjezdovou cestu. Jsou příjemně zařízená sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí), ledničky, klimatizací (za poplatek), TV, fénem, sejfem, telefonem, Wi-Fi a balkónem s bočním nebo částečným výhledem na moře nebo do okolní zástavby. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma). Hotelové pokoje jsou v hlavní budově. Na rozdíl od studií nejsou vybaveny kuchyňským koutem, ale mají ledničku a minibar. Balkóny a terasy směřují na bazén nebo na moře.

Výběr konkrétního čísla pokoje: přízemí: studio č. 405 se vzdáleným výhledem bočním výhledem na moře
1. patro: studio č. 406 se vzdáleným bočním výhledem na moře
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.