Agia Pelagia - KYTHERA GOLDEN SUN ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Velmi pěkné ubytování s přátelskou rodinnou atmosférou se nachází v letovisku Agia Pelagia. Nejbližší restaurace a taverny jsou cca 200 m při cestě do centra. Kythera Golden Sun je skvělým výchozím bodem pro návštěvu oblíbených pláží ostrova, které se nachází jižně od letoviska, nejznámější pláž Laggada je odtud asi 40 minut cesty. Kythira je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek.

Vzdálenosti Pláž: cca 200 m
Centrum Agia Pelagia: cca 300 m

Pláž: Ve vzdálenosti cca 200 m je k dosažení městská pláž a pláž Neos Kosmos. Pláž je písečná s kamínky s pozvolným vstupem do moře. K dispozici jsou zde lehátka a slunečníky (za poplatek) a je zde také možnost sportovního vyžití. V docházkové vzdálenosti jsou také další pláže jako například Lorenzo, Laggada.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,50 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Příjemná rodinná atmosféra
Blízko pláže i nákupních možností
Pěkný výhled na moře

Stravování: vlastní

Bez stravy. Možnost dokoupení snídaní formou bufetu v hotelu Venardos, který je vzdálený cca 180 m.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: V případě zakoupení snídaní v hotelu Venardos (cca 180 m) mohou klienti Kythera Golden Sun využívat bazén u hotelu zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou, WC, ledničkou, elektrickým vařičem, rychlovarnou konvicí, nádobím a základním vybavením pro vaření (není k dispozici kuchyňský kout a dřez), TV/SAT, sejfem, klimatizací (za poplatek), fénem, balkónem nebo terasou s částečným výhledem na moře. Wi-Fi připojení je k dispozici ve veřejných prostorech zdarma.

Výběr konkrétního čísla pokoje: přízemí: pokoj č. 2 a 3
1. patro: pokoj č. 6
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.