Agia Paraskevi - TELIS ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Dvě dvoupatrové vily Telis jsou postaveny ve svahu nad krásnou písečnou pláží Agia Paraskevi. Na pláž se dostanete velmi rychle po vybetonovaném chodníku, který vede ze svahu k místní komunikaci. Cesta na pláž pak pokračuje po zpevněné cestě okolo hotelu Skiathos Princess. Cestu k pláži od horní vilky Telis II si můžete zkrátit, použijete-li schodiště, které vede od vilky Telis I. Nedaleko je zastávka místní autobusové dopravy, která Vás doveze za pár minut k dalším krásným písečným plážím této oblasti, například Poros či Platania, a také do hlavního města Skiathos. V malé osadě Agia Paraskevi je obchod a taverny.

Vzdálenosti Pláž: cca 150 - 200 m
Autobusová zastávka: cca 50 m
Letiště: cca 11 km

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,5 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: V blízkosti pláže

Hezký výhled na moře

Velmi příjemné prostředí

Stravování: vlastní

Bez stravy. Doporučujeme dokoupení rozšířené kontinentální snídaně, která je podávána formou bufetu na zastřešené terase u domu.

Ubytování: studia

Vybavení a služby: V dolním domě hotelu je recepce s posezením, kde si můžete pronajmout sejf, dále je zde malé muzeum s tkalcovským stavem.

Prostorná studia mají dvě lůžka nebo manželskou postel, některá studia mají třetí lůžko nebo rozkládací gauč. Studia jsou příjemně zařízena a mají sprchu, WC, kuchyňský kout (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), klimatizaci, TV/SAT, fén (na vyžádání na recepci) a Wi-Fi. Ze zastíněných balkónů je výhled na moře, boční výhled na moře nebo částečný výhled na moře a do zeleného údolí. Studia ve horní vile Telis II jsou vybavena modernějším nábytkem. Dětská postýlka je na vyžádání zdarma.
Postýlku pro dítě do 2 let je možné umístit do studia pouze v případě, že bude obsazené 2 osobami.

Výběr konkrétního čísla pokoje: Studio č. 2 v hlavní budově Telis I. v 1. patře s částečným výhledem na moře
Studio č. 12 v horní budově Telis II. v přízemí s bočním výhledem na moře
Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.