Agia Paraskevi - SKIATHOS PRINCESS


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotelové budovy jsou obklopeny rozlehlou udržovanou zahradou. V osadě Agia Paraskevi jsou taverny a obchod, nedaleko od hotelu se nachází zastávka místní autobusové dopravy, odkud se lze snadno dostat do hlavního města ostrova Skiathos a na další pozoruhodné pláže na jižním pobřeží.

Vzdálenosti Pláž Agia Paraskevi: cca 70 m
Autobusová zastávka: cca 100 m

Pláž: Krásná pláž se zlatavým pískem se rozprostírá přímo před hotelovým areálem. Na pláži je možné provozovat vodní sporty včetně vodního lyžování a windsurfing (za poplatek).

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 10,00 € za pokoj a noc. Poplatek je účtován za celý pokoj, nikoliv za osobu a platí se na místě.

V případě letu na Skiathos je maximální váha odbaveného zavazadla v rámci ceny zájezdu 15 kg/osoba.

Proč právě sem: Luxusní hotelový resort

Přímo u nádherné pláže
Udržovaná hotelová zahrada

Stravování: polopenze

Snídaně podávaná formou bohatého bufetu, nebo polopenze (večeře formou bufetu). Nápoje i jídlo jsou hostům k dispozici po celý den v hotelových restauracích či barech.

Ubytování: hotel *****

Vybavení a služby: Recepce, hotelový sejf, internetový koutek, Wi-Fi připojení, bar, pět různých restaurací, kavárna, obchod s potravinami, dětské hřiště v hotelové zahradě, bazén, dětský bazén, klubovna pro děti, bar u bazénu, lehátka a slunečníky (pro hotelové hosty zdarma), lázeňské služby včetně masáží a sauny (za příplatek), fitness, plážový volejbal, stolní tenis, parkoviště. Klienti mohou využít dalších služeb za úhradu, které hotel nabízí např. kadeřnictví, čistírnu prádla, hlídání dětí. Pořádají se zde kurzy jógy a můžete si pronajmout kolo.

Pokoje jsou luxusně a příjemně vybavené. Standardní dvoulůžkové pokoje s výhledem do zahrady jsou v prvním patře, dvoulůžkové pokoje superior jsou ve druhém patře a mají výhled na moře. V pokojích lze vyžádat přistýlku pro dítě do 12 let. Rodinné pokoje (až pro čtyři osoby) jsou v přízemí a jejich terasy směřují do zahrady. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou, WC, telefonem, mini barem, TV/SAT, Wi-Fi a balkónem nebo terasou. Součástí vybavení pokojů superior a rodinných pokojů je navíc fén, přezůvky, speciální kosmetika a další věci, které Vám zpříjemní pobyt v hotelu. Dětská postýlka je na vyžádání (celkový počet lůžek vč. dětské postýlky nesmí překročit maximální kapacitu daného pokoje).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.