Agia Anna - Irini ***


  • ubytování: studiaubytování: studia
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Útulná a moderní studia se nacházejí v letovisku Agia Anna. Studia jsou přibližně 100 metrů od pláže a ruchu letoviska a proto studia nabízejí perfektní útočiště s klidným prostředím. Hlavní město Naxos je vzdáleno přibližně 7 kilometrů, do kterého se můžete dopravit pomocí pravidelné autobusové dopravy. Přes letovisko vede hlavní silnice, která odděluje pláž od řady obchůdků, restaurací, kaváren, barů a taveren, a zároveň spojuje s ostatními letovisky v okolí. V letovisku najdeme i háj s cedrovými stromy, které jsou zde chráněné a vytváří tak jedinečné prostředí tohoto letoviska.

Vzdálenosti Pláž Agia Anna: cca 100 m
Centrum letoviska: cca 100 m

Pláž: Pláž Agia Anna je dlouhá písečná pláž s křišťálově čistým mořem, která je rozdělena do dvou částí malým přístavem. K dispozici na pláži jsou lehátka se slunečníky za poplatek. Některá místa jsou však zdarma pro návštěvníky určitých stravovacích zařízení. Na pláži jsou i tak místa bez lehátek.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,5 € za studio a noc. Poplatek je účtován za celé studio, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Ideální pro páry
Soukromí v těsné blízkosti pláže a centra letoviska
Moderní pokoje

Ubytování: studia

Vybavení a služby: Komplex je vybaven recepcí a parkovištěm.
Úklid studií probíhá každý den a stejně tak výměna ručníků a osušek. Ložní prádlo je měněno 3x za týden.

Studia jsou vybaveny menší kuchyňkou s ledničkou a elektrickou dvou plotýnkou. Dále zde nejdete vlastní sociální zařízení (WC a koupelna se sprchou) s fénem, TV/SAT, klimatizaci. Na pokoji je možné se připojit k internetu pomocí Wi-Fi. Studia disponují balkonem či teráskou s výhledem do zahrady nebo na město.
Studia jsou pouze pro 2 osoby a jedná se vynikající místo pro páry.

Výběr konkrétního čísla pokoje: Zvýšené přízemí - studio č. 11 s výhledem na okolí hotelu a hory
1.patro - studio č. 1 s výhledem na okolí hotelu a hory Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.