Vinařské slavnosti v Retzu


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Napít se vína přímo z kašny je snem každého milovníka tohoto nápoje. Ale pozor, tento sen není nereálný. I vy můžete mít tuto možnost a to v rámci našeho jednodenního zájezdu na vinařské slavnosti do Retzu, který se nachází asi 15 km jihozápadně od Znojma a je součástí 132 km dlouhé vinné stezky. Přímo pod radnicí se vchází do sítě proslulých vinných sklepů, která vede pod městem. Dříve než se vydáte na tuto velkolepou akci, zastavíte se na tříhodinových relax v termálních lázních Laa. A pokud v tento den slavíte narozeniny, máte vstup zdarma!

Program: Příjezd do lázeňského areálu Therme Laa, kde Vás čeká tříhodinový relax v moderním areálu s velkým krytým bazénem o příjemné teplotě vody kolem třiceti pěti stupňů a s několika vířivkami. Máte možnost vyplavat do venkovního bazénu, kde ani v zimě teplota neklesá pod šestatřicet stupňů. Oblíbenou atrakcí je zde venkovní bazén, ve kterém se nachází slaná voda a hraje podvodní hudba. Dalším lákadlem je vodní tobogán, který měří 90 metrů, vede i vnějškem areálu a chvílemi nabízí skutečný adrenalinový zážitek. V poledne odjezd do Retzu. Individuální volno k účasti na vinařské slavnosti Weinlesefest na malebném historickém náměstí, kde budete mít možnost degustace a nákupu vín přímo od vinařů. V rámci celé akce vystoupí několik lidových kapel a tanečních skupin. Celá akce vrcholí odpoledne, kdy ze dvou kašen vytryskne víno, takže se každý bude moci hojně napít. Následovat bude průvod vinařů a zemědělců z nejbližšího okolí, doprovázen alegorickými vozy. V 19:30 se bude konat závěrečný ohňostroj. Poté odjezd do ČR

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 5:30 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
JIHLAVA - 7:00 TŘÍDA LEGIONÁŘŮ, PARKOVIŠTĚ ZA BILLOU
VELKÉ MEZIŘÍČÍ – 7:30 ČERPACÍ STANICE MOL KARLOV
BRNO – 8:15 UL. ROOSVELTOVA U JANÁČKOVA DIVADLA

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


Cena zahrnuje

  • Autobusovou přepravu
  • 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě
  • Služby technického průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstup do termálů 19,50 €
  • Vstup na slavnost cca 6 €
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) s pojištěním storna 31,- Kč / den