Vídeň a zámek Schőnbrunn

od 690 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Užijte si jednu sobotu jako císař pán a navštivte s námi velkolepé sídlo Habsburků - zámek Schőnbrunn. Můžete navštívit interiéry zámku, Palmový skleník, Pouštní dům, vyhlášenou zoologickou zahradu, kterou nechal v 18. století postavit František Štěpán, včetně pavilonu, kam chodila snídat Marie Terezie, anebo se můžete jen tak procházet po zahradách s dlouhými alejemi, kolem soch, kašen a nádherných záhonů tvořících umělecké obrazce. Doporučujeme vystoupat na kopec ke glorietu, odkud budete mít překrásný výhled na okolí, ke kterému si tu můžete dát šálek dobré kávy. Pro milovníky dobrodružství nebo dětských her doporučujeme procházku bludištěm. mít při šálku kávy nejhezčí výhled. V bývalých soukromých císařských zahradách hned vedle zámku se setkáte s překrásnými zahradními úpravami ve stylu baroka, Schőnbrunn, kde se konají velikonoční trhy s mnoha dobrotami a tradičními suvenýry. Chybět nebude ani návštěva centra města a jeho nejvelkolepějších monumentů.

Program: Odjezd z Prahy v ranních hodinách. Nejdříve se zastavíte na nádvoří zámku Schönbrunn, kde budete mít individuální volno k navštěvě interiéru zámku, Zoo, bludiště, Palmové skleníku nebo Pouštního dům. V cca 15:00 přejezd do centra města, kde si s průvodcem prohlédnete nejznámější vídeňské památky, ke kterým patří Štěpánský dóm, Hofburg, Vídeňská opera, Burgtheater nebo Španělská jezdecká škola. Zbude i chvíle času na věhlasný Sachrův dort. Odjezd do ČR v 18:00 hod.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 5:30 PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
JIHLAVA – 7:15 TŘÍDA LEGIONÁŘŮ/PARKOVIŠTĚ ZA BILLOU
BRNO – 8:30 UL. ROOSVELTOVA U JANÁČKOVA DIVADLA
MIKULOV – 9:30 ČERPACÍ STANICE SHELL, U HOTELU MARCINČÁK


ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


Cena zahrnuje

  • Autobusovou přepravu
  • Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstupy do objektů
  • Cestovní a úrazové pojištění