Unken - Vitaloase Zu den drei Brüdern ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Centrum: Unken 4 km,
Veřejný krytý plavecký bazén: Unken 4 km,
Obchod s potravinami: 4 km,
Možnosti nákupu: Unken 4 km,
Nádraží: Bad Reichenhall 20 km,
Letiště: Salzburg 35 km,
Ledovec: Kaprun 50 km,
Nadmořská výška: 590 m,
Veřejné venkovní koupaliště/jezero: Alpenbad Unken 4 km,
Lanovka: Lofer 5 km.

Pro děti: Hotel není určen pro děti mladší 14 let.

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Jídelna, Internetový koutek: zdarma, Internetový přístup v přijímací hale, Místnost na obuv, Lyžárna, Místnost na jízdní kola, Výtah, Parkoviště: zdarma, Snídaňová jídelna, Bar, Café, Terasa, Zahrádka, Zahrada, Louka ke slunění, Slunečníky, Lehátka.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: 130 m2,
Parní lázeň, Finská sauna, Aroma jeskyně, BrechlBad (venkovská bylinková parní lázeň), biologická teplá koupel venku aj., Otevírací doba: Po- Pá od 14:00 do 22:00 dle domluvy, při špatném počasí od 10:30 a v So/Ne/svátky od 10:00 do 22:00,
1 x za pobyt pro každého poukaz v hodnotě Euro 20,- na masáže a koupele denně od 10:00 do 16:00 (není směnitelný za hotovost).

Zábava v ceně: Stolní tenis.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet: bohatý s nabídkou zdravých potravin, Odpolední svačina: od 14:00 do 16:00 Vital snack bufet - např. Saláty, lehké zdravé pokrmy atd., Večeře (3 chody): výběr ze 2 hlavních jídel, Vegetariánské menu: na vyžádání.

Ubytování: hotel ****

Překrásný Vitalhotel na velmi pěkném místě s nádherným výhledem a úžasným wellness.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu, 1 x za pobyt pro plně platící, Balkon/Terasa: u některých pokojů, Sedací souprava: v některých pokojích, Rozkládací pohovka: v některých pokojích, Rádio, Telefon, Satelitní TV, Trezor: zdarma, Nekuřácké prostory. Dětská postýlka není při plném obsazení pokoje k dispozici pro všechny typy pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Sprcha/WC, ~ 20 m2, 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, Extra, ~ 28 m2.