St. Gallenkirch - Alpenhotel Garfrescha ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Centrum: St. Gallenkirch 7 km,
Možnosti nákupu: St. Gallenkirch 7 km,
Nádraží: Bludenz 25 km,
Letiště: Friedrichshafen 100 km,
Nadmořská výška: 900 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Silvretta Montafon,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ano, dle sněhových podmínek,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Ve výšce 1.500 m na mořem, přímo uprostřed lyžařské oblasti Silvretta Montafon, nad městečkem St. Gallenkirch, leží Alpenhotel Garfrescha. Příjezd je možný jen lanovkou Garfrescha Bahn, z městečka St. Gallenkirch, poslední jízda v 16:30, jízdu nahoru řešit na místě - není v ceně! Jedna jízda lanovkou Garfreschabahn je v ceně, pokud byl předem přímo v hotelu rezervován skipas.

Pro děti: Dětská postýlka: zdarma - po předchozím ohlášení, Herna: se stolním fotbalem, bez hlídání, Dětské menu: v rámci polopenze, Dětská jídelní židlička: na vyžádání.

Všeobecné vybavení: Přijímací prostory, Zimní zahrada, WiFi: za poplatek na místě v lobby, Místnost na obuv, Lyžárna, Parkoviště: zdarma, pro hosty hotelu Garfrescha je dlouhodobější parkoviště vpravo nad denním parkovištěm lanovky Garfreschabahn. (nachází se za půjčovnou sáněk Sport 2000). Pozor: špatně zaparkovaná vozidla na denním parkovišti budou z důvodu denního úklidu sněhu odtažena!, Jídelna, Terasa: Sluneční terasa, s obsluhou, platba na místě, Nekuřácká budova.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: 40 m2,
Pro děti od 6 let, pouze v doprovodu dospělého.
Sauna, Otevírací doba: dle vývěsky na místě.

Zábava v ceně: Stolní fotbal, vícekrát týdně program pro hosty, dle vývěsky na místě.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, American Express, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet, Večeře: 4-chodové menu (bez možnosti volby menu), Salátový bufet nebo tematický bufet, Vánoční večeře (24.12.): sváteční 5-chodové menu (v rámci polopenze), Silvestrovská večeře: sváteční 5-chodové menu (v rámci polopenze).

Ubytování: hotel ***

T3 Alpenhotel Garfrescha se nachází ve výšce 1500 metrů přímo na svazích, obklopený úchvatnými horami Silvretta Montafon, nad St. Gallenkirch. Nabízí sportovní družnou atmosféru a přátelskou pohostinnost. Ideální místo pro lyžaře, kteří chtějí z lyžárny přímo na sjezdovku. V poledne máte na sjezdovce možnost poobědvat v hotelové restauraci se sluneční terasou.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Rádio, Telefon, Satelitní TV. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů: kromě jednolůžkového a dvoulůžkového.

Typ pokoje: 2 lůžka, Vana/Sprcha/WC, Economy, Kat. B, malý dvoulůžkový pokoj s velkou postelí (Grand-lit 160 cm), ~ 18 m2,
2-4 lůžka, Vana/Sprcha/WC, Kat. A, C, D, 3. a 4. osoba na přistýlce. max. 2 dospělí a 2 děti, ~ 20 m2,
2-4 lůžka 2-pokojové rodinné ubytování, Vana/Sprcha/WC, 2 pokoje, oddělené dveřmi nebo závěsem, 1 Koupelna, min. 2 dospělí a 1 dítě, ~ 24 m2,
1 lůžko, Vana/Sprcha, WC, Economy, ~ 12 m2.