Serfaus - Fiss - Ladis - Hotel Garni Philipp ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Poloha: Hotel se nachází na slunečné náhorní planině Serfaus - Fiss - Ladis a nad údolím řeky Inn. Z hotelu je krásný výhled na okolní panorama Alp. Centrum lyžařského střediska Serfaus je asi 300 m.

Sport a zábava: Dětský koutek. V okolí cyklostezky pro horská kola (35 popsaných tras). Cena zahrnuje "Summercard", která umožňuje mj. využití lanovek, vstup do zábavních parků v Serfaus a Fiss, kyvadlovou dopravu mezi vesničkami Serfaus - Fiss - Ladis, animační programy pro děti a pěší a horské túry s průvodcem.

Orientační časy letů: domácí mazlíčci nejsou akceptování!!
V hotelu lze platit pouze v hotovosti!!

Stravování: snídaně

Snídaně bufetovou formou.

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové (nekuřácké) pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím, fénem, županem, telefonem, kabelovou TV, trezorem (zdarma), WI-FI (za poplatek) a balkonem. Hotel dále nabízí apartmány pro 2-4 osoby se dvěma místnostmi (1 ložnice s dvoulůžkem a obývací pokoj s rozkládací pohovkou a apartmány pro 4-6 osob se třemi místnostmi (2 ložnice, každá s dvoulůžkem a 1 obývací místnost s rozkládací pohovkou), vybaveny jsou shodně s hotelovými pokoji a mají terasu nebo balkon.

Vybavení: Recepce s halou, restaurace, bar, WI-FI za poplatek, krytý bazén 7x7 m, finská sauna, parní komora, infračervená kabina (za poplatek). Možnost parkování před objektem zdarma.