Schladming - Schladming - autobusový lyžařský zájezd ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Na tento zájezd platí akce "bez rizika".Popis a poloha: pěkný hotel s příjemnou atmosférou leží v Ramsau am Dachstein a je z něj krásný výhled na masiv Dachsteinu nebo na Nízké Taury. Lyžařská „houpačka“ přes 4 kopce Hauser - Kaibling, Planai, Hochwurzen a Reiteralm, kde se bude během zájezdu lyžovat, je vzdálena cca 20 minut jízdy naším autobusem.

nas_tip: Pěkný hotel s bazénem a výbornou polopenzí, areál s 123 km propojených tratí, sportovní a široké sjezdovky, dějiště Světového poháru a MS ve sjezdovém lyžování, útulné horské chaty.

Poznámka: Orientační ceny skupinových permanentek: 3 denní dospělí 144 Euro, děti ročník 2014-2005 73,5 Euro, junioři ročník 2004-2002 108 Euro.

Stravování: polopenze

výborná polopenze – snídaně bohatý bufet, večeře menu o 4 chodech.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trutnov, Hradec Králové, Pardubice, Praha, Tábor (Písek), České Budějovice.

Ubytování: hotel ****

Landhaus Ramsau **** v Ramsau am Dachstein
2-4 lůžkové pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV-Sat, fén a většina i balkon.

Program zájezdu

1. den: Příjezd na ubytování v ranních hodinách, převlečení do lyžařského v místnosti k tomu určené, odjezd na lyžování. Další dny lyžování, poslední den po lyžování odjezd do ČR (převlečení v autobuse). Předpokládaný příjezd do ČR v nočních až ranních hodinách dle jednotlivých středisek a výstupních míst. První stravovací službou je večeře (buď v ceně zájezdu, nebo za příplatek) v den příjezdu a poslední je snídaně v den odjezdu, pokud není uvedeno jinak.

Slevy

  • cena pro děti 5-12,9 let platí na přistýlce ve 2-4 lůžkových pokojích viz tabulka cen

Cena zahrnuje

  • autobusovou dopravu, 2x ubytování v hotelu landhaus Ramsau **** , 2x polopenzi, pobytovou taxu, delegáta, ložní prádlo

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění 175 Kč/osobu/zájezd, připojištění COVID-plus 250 Kč/osoba a zájezd, permanentka