Sautens - Gasthof Hotel Post ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Centrum: Sautens 50 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: Aquadome Längenfeld 25 km,
Možnosti nákupu: 50 m,
Nádraží: Ötztal Bahnhof 7 km,
Letiště: Innsbruck 50 km,
Ledovec: Sölden 30 km,
Nadmořská výška: 810 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Hochötz (nově propojen skibusem s Kühtai) 3 km, Běžecká stopa: 500 m,
Skibus (nejbližší zastávka): do všech lyžařských oblastí (Hochötz, Kühtai, celé údolí Ötztal) zdarma, každých 30 min 100 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Poloha v centru Sautens, u vstupu do údolí Ötztal.
Cca 30 km do Sölden,
Půjčovna lyží/lyžařská škola přímo u zastávky skibusu.

Pro děti: Cestovní postýlka zdarma, Volnočasová herna, Půjčovna her, Dětské menu, Dětská jídelní židlička.

Všeobecné vybavení: Recepce, Světnice, Internetový koutek: za poplatek na místě, WiFi: zdarma, Místnost na obuv: se sušákem obuvi, Lyžárna, Parkoviště: zdarma, Snídaňová jídelna, Jídelna, a-la-Carte Restaurant, Bar, Café, Terasa.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: 50 m2,
Pro děti od 12 let.
Parní lázeň, Sauna, Relaxační místnost s relaxačními lehátky, Zážitková sprcha, Otevírací doba: denně od 16:00 do 19:00.

Zábava v ceně: Stolní tenis, Stolní fotbal, Půjčovna sáněk, Volnočasová herna se šipkami, stolním tenisem, stolním fotbalem,
Happy Family Wochen (nabídka od turistické kanceláře Ötztal),

Bezplatný kurz lyžování nebo hlídání dětí, v období od 07.01. - 28.01.2017, 19.03. - 01.04.2017, Platnost a podmínky: Děti od ročníku 2011 nebo mladší (nutno prokázat!), minimální pobyt 7 nocí.
Důležité informace: děti od 4 let mohou navštěvovat 5-denní dětský lyžařský kurz. Hlídání dětí pro děti od 2 -4 let s platným skipasem (Děti by měly být "čisté"! Polední hlídání za malý příplatek, Keycard - záloha Euro 2,-, Přihlášky na místě.

Další služby: Platební karty: žádné, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Uvítací drink, Snídaňový bufet, Salátový bufet: denně, Dietní kuchyně: na vyžádání, Večeře (3 chody): výběr ze 2 hlavních jídel, Tematické večery: 1 x týdně selský bufet, částečně Wok večer apod., Vánoční večeře (24.12. a 25.12.), Silvestrovská večeře: 5-chodová silvestrovská večeře, silvestrovská party, ohňostroj a půlnoční snack.

Ubytování: hotel ***

Hotel Post je malý, ale krásný a rodinný hotel v centru Sautens. Můžete zde cítit smysl pro detail, se kterým jsou vybaveny pokoje pro hosty.
V Ötztal je pro každého něco - ať už začátečník, pokročilý nebo profesionál - zážitkům ze sjezdovky nestojí nic v cestě. Lyžařský areál Hochötz je skvělý pro rodiny s dětmi, nacházejí se zde jedny z nejlepších sjezdovek v Tyrolsku. 34 perfektně upravených sjezdovek od 1.500 do 2.200 m je Vám zde k dispozici.

Vybavení pokojů: Sprcha/WC, Fén, Za poplatek na místě možnost zapůjčení županu, Balkon/Terasa, Sedací souprava, Rádio, Telefon, Satelitní TV, Nekuřácké prostory, Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů. Všechny pokoje byly nově zrekonstruovány.

Typ pokoje: 2-3 lůžka Sprcha/WC/Balkon, 3. osoba na přistýlce, ~ 25 m2, 2 lůžka Sprcha/WC/Balkon, ~ 20 m2, 5 lůžek 2-pokojové rodinné ubytování, Sprcha/WC/Balkon, Ložnice s dvoulůžkem, Obývací pokoj/Ložnice s dvoulůžkem a rozkládací pohovkou a jídelním koutkem, Pokojový trezor, 35 - 45 m2, 2-3 lůžka Sprcha/WC/Balkon, Junior-Suite, částečně 2 oddělené pokoje, ~ 28 m2.