Salzburger Sportwelt - Hotel Alpenwelt ve Flachau - all inclusive ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

hezký hotel leží cca 200 m od centra Flachau, u Ennstalské cyklostezky, je dobrým výchozím místem pro výlety po celém Salcbursku. Pokud se chystáte navštěvovat zajímavá místa v Salcbursku a využívat lanovek, doporučujeme za koupení Salcburské karty (cca 80 Euro/6 dní/dospělá osoba). Přírodní koupaliště s volným vstupem Reiteckseee je cca 3 km od hotelu, Rohrsee cca 4 km. Hotel půjčuje svým hostům zdarma dle horská kola.

nas_tip: Hotel s all inclusive a s možností krátkých pobytů.

Poznámky: v období 09.07.-20.08.22 platí 7 nocí a nástupní dny na ubytování každý den, v ostatních obdobích minimální počet nocí 3 a nástupní dny na ubytování každý den. Pobyt se psem není možný.

Stravování: all inclusive

all inclusive – snídaně bufetu, u snídaně je možné připravit si svačinový balíček, odpoledne se podává svačina - káva, čaj a koláče, večeře formou včetně salátového a dezertového. Od 10.00 do 21.00 jsou k dispozici vybrané nealkoholické i alkoholické nápoje (limonády, pivo, víno…).

Ubytování: hotel ***

vybaveni: hala s recepcí, wi-fi zdarma, kolárna, výtah, jídelna, restaurace, bar, pěkná dětská herna i dětské hřiště, parkoviště zdarma, garáže za poplatek 5 Euro/den, lehátka a slunečníky pro hosty.

pokoje mají koupelnu s WC, kabelovou TV, trezorek, fén a většina i balkon. 3. a 4. lůžko je přistýlka nebo rozkládací gauč.

zazemi: v ceně wellness se saunou, párou, biosaunou, infrakabinou i odpočívárnou.


Slevy

  • děti ubytované na 3. a 4. lůžku do 5,9 let zdarma, děti 6-7,9 let 730 Kč/noc, děti 8-14,9 let platí cenu 1 140 Kč/noc a děti 15-18,9 let platí cenu 1 830 Kč/noc

Cena zahrnuje

  • ubytování s all inclusive, ložní prádlo

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: pobytová taxa 2,2 Euro/noc/osoba od 15 let, komplexní pojištění 37 Kč/osoba a den, připojištění COVID-Plus 390 Kč/osoba a pobyt