Oberinntal - Gasthof Traube ve Fliessu im Oberinntal ***


  • ubytování: gasthofubytování: gasthof
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

příjemný hotel leží v centru Fliessu, veřejné venkovní koupaliště, kam mají hosté vstup zdarma je cca 1 km od hotelu. Díky své poloze je ideálním výchozím místem do celé oblasti Dreiländerecku i do oblasti přírodního parku Kaunergrad. Historický Landeck je cca 9 km. Při pobytu od 5 nocí obdrží hosté kartu Tirol-West-Card Premium, se kterou pak mohou používat zdarma lanovku s letním provozem ve Venetu, navštěvovat zdarma koupaliště a muzea v oblasti a mají slevy i na další vstupné v oblasti. Pokud jste byli v hotelu na kratší dobu než 5 nocí, máte v ceně jen koupaliště, vybrané vstupy a autobusy. Pokud plánujete výlety po širším okolí s využíváním lanovek, můžete si zakoupit kartu Summercart Gold (4 dny ze 6 64 Euro, 6 z 8 76 Euro/dospělá osoba), se kterou pak máte zdarma lanovky ve Fiss-Ladis, Nauders a Fendls.

nas_tip: Levný gasthof s kartou na lanovku a koupaliště v ceně.

Poznámky: po celou sezonu platí pobyty čtvrtek - neděle, sobota - čtvrtek, sobota - sobota, neděle - čtvrtek, neděle - sobota a neděle - neděle a zároveň platí akce 7=6 a 4=3 při pobytech neděle - čtvrtek.

Stravování: polopenze

polopenze s 2 nápoji – snídaně bufet, večeře menu formou bufetu včetně salátového. K večeřím (18.30-20.00) jsou v ceně i 2 nápoje jako pivo, stolní víno, místní limonáda a voda.

Ubytování: gasthof

vybaveni: hala s recepcí, wi-fi zdarma, jídelna, restaurace, výtah, herna pro děti, parkoviště, dětské hřiště.

pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV-Sat, fén a některé i balkon.

zazemi: v ceně sauna, aroma pára, infrakabina a odpočívárna (přístupné od 15 let).


Slevy

  • děti ubytované na 3. a 4. lůžku do 6,9 let zdarma, 7-11,9 let 80%, 12-14,9 let 50% a 15-18,9 let 25%, ostatní 10%
  • Slevové akce: po celou sezonu platí platí akce 7=6 při pobytech sobota - sobota nebo neděle - neděle a 4=3 při pobytech neděle - čtvrtek

Cena zahrnuje

  • ubytování s polopenzí a 2 nápoji u večeře, kartu Tiroler Westcard Premium od 5 nocí, ložní prádlo

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: pobytová taxa 1,8 Euro/noc/osoba od 15 let, komplexní pojištění 37 Kč/osoba a den, připojištění COVID-Plus 390 Kč/osoba a pobyt, malý pes 12 Euro/den