Nockberge - Rodinný a dětský hotel Nockalm v Innerkremsu - all inclusive ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Aktivní dovolená

velmi hezký hotel zaměřený především na rodiny s dětmi leží v Innerkremsku, uprostřed krásné přírody.

nas_tip: Hotel uprostřed hor zaměřený na děti.

Poznámky: po celou sezonu minimální počet nocí 3 a nástupní dny na ubytování každý den, ve 2-4 l.p. a v 1-2 l.p.nejde na přistýlce dospělá osoba, jen děti do 17,9 let.

Stravování: all inclusive

lehké all inclusive – snídaně bufet, u snídaně je možné udělat si svačinový balíček, odpoledne se podává káva a čaj, večeře manu o 4 chodech s možností výběru, dětské menu. Mezi 10.00-21.00 hod. jsou k dispozici nealkoholické nápoje. 15.00-21.00 hod. i pivo a stolní víno.

Ubytování: hotel ****

vybaveni: recepce, wi-fi zdarma, jídelna, restaurace, výtah, kolárna, herna pro děti a opravdu velké dětské hřiště s prolézačkami, trampolínou, zakrytým pískovištěm, houpačkami, prolézačkami i ve stromech, hřištěm na fotbal, malé ZOO s domácími zvířátky…hotel nabízí i ohřívače na dětské lahvičky, postýlky a další vybavení pro malé děti.

pokoje mají koupelnu s WC, TV-Sat, varnou konvici, trezorek, fén.

zazemi: vnitřní bazén 50 m2, sauna, pára, infrakabina, odpočívárna.


Slevy

  • dítě ubytované na přistýlce v 1 lůž. pokoji a děti ubytované na 3. a 4. lůžku ve 2-4 lůž. pokoji do 3,9 let zdarma, 4-13,9 let 50%, 14-16,9 let 30%

Cena zahrnuje

  • ubytování s all inclusive viz popis, ložní prádlo

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: pobytová taxa 4,5 Euro/noc/osoba od 16 let, komplexní pojištění 39 Kč/osoba a den, připojištení COVID-Plus 390 Kč/pobyt, malý pes 20 Euro/den/na vyžádání