Nákupy v Primarku + ADVENTNÍ TRHY NA ZÁMKU HOF (autobusem z Brna)


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Předvánoční nákupy jsou tady. Ve výkladních skříních visí desítky modelů, regály jsou přeplněné zbožím a ceny proklatě nízko. Poznávací zájezd s průvodcem pro všechny, kdo milují nakupování, a nejen pro ně. Zajeďte si s námi nakoupit vánoční dárky do Primarku u Vídně a navíc si vychutnat punč na adventních trzích na zámku Hof!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Cestovní pojištění: EASY (35 Kč / den / osoba)
UNIVERSAL + STORNO (60 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Program zájezdu

1. den: Dopoledne i brzké odpoledne strávíme v Primarku v nákupním centru G3 u Vídně a odpoledne se cestou zpět zastavíme na svátečně vyzdobeném zámku Hof, abychom si na adventních trzích mohli přiťuknout a ohřát se svařeným vínem či si pochutnali na vánočních sladkostech.   Odjezd z Brna  v cca 8:00 h.  Příjezd do Primarku. Primark  je známý z Londýna z nákupní třídy Oxford street a  je vyhlášen svými neuvěřitelně nízkými cenami . Kvůli tomu ale nemusíme až do Londýna. Primark se nachází  kousek od Vídně ve velkém nákupním centru, ve kterém je k dispozici celá řada dalších nákupních možností. Kromě oblečení zde můžete vybírat z velkého množství obchodů s bižuterií a šperky, parfémy a ochutnat skvělá jídla z restaurací, které byste v česku těžko hledali. Letos můžete klidně nechat vánoční nákupy až na poslední chvíli, protože  Primark je sen každého, kdo miluje nakupování . Na nákupy bude dostatek volného času a na zpáteční cestě se ještě na chvíli zastavíme  na císařském zámku Hof . Zámek Hof je rozsáhlý barokní areál, který byl za Marie Terezie proslulým místem slavností vídeňského dvora .  Na nádvoří zámku se konají vánoční trhy . Zde si vychutnáme pravou vánoční atmosféru s punčem, vánočním cukrovím, marcipánem, praženými kaštany a mnoha jinými dobrotami. Odjezd zpět do ČR , návrat do Brna po 20. hodině.

Cena zahrnuje

  • autobusovou dopravu
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • vstupné na vánoční trhy na nádvoří zámku Hof - dospělí 7 EUR, děti (6 - 15 let) 3 EUR, děti do 6ti let zdarma, rodinné vstupné (2 dospělí + max. 3 děti) 17 EUR
  • příplatek za vstup do zámku - dospělí 8 EUR, děti (6 - 18 let) 6 EUR, děti do 6ti let zdarma, rodinné vstupné (2 dospělí + max. 3 děti) 29 EUR