Mayrhofen - Elisabethhotel Premium Private Retreat ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Centrum: Mayrhofen 200 m,
Nádraží: Mayrhofen 500 m,
Letiště: Innsbruck 70 km,
Ledovec: Hintertux 17 km,
Nadmořská výška: 630 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Penken Mayrhofen 500 m,
Běžecká stopa: při dobrých sněhových podmínkách Mayrhofen 50 m,
Skibus (nejbližší zastávka): přímo před domem,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne.

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Světnice, WiFi: zdarma, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Garáž: za poplatek na místě, Euro 15,-/den, Snídaňová jídelna, Jídelna, Restaurant: a-la-Carte "Mamma Mia", Bar s krbem, Terasa, Knihovna, Vinná galerie.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: 1.400 m2,
Krytý bazén: s vířivkou, Parní lázeň: 3 x (Solná, Aroma), Sauna, Finská sauna, Biosauna, Infrasauna, Relaxační místnost: s vyhřívanými lavicemi ve vnitřním i vnějším úseku, Sněhová studna, Otevírací doba: Plavecký bazén od 07:00 do 19:00, Sauny od 15:00 resp. při špatném počasí dle poptávky.

Zábava v ceně: Posilovna: s Kardio přístroji, několikrát týdně střídavý animační program, lehké zimní procházky (autobus a lístky na vlek za poplatek).

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Pokoj pro alergiky, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 11:00. Upozorňujeme, že v tomto hotelu lze rezervovat pobyt pouze pro dospělé.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Uvítací drink, Snídaňový bufet: bohatý s nabídkou zdravých potravin, Sekt, Kávové speciality dle volby, Dietní kuchyně, od 15:00 do 17:00 Koláče a dorty, Odpolední svačina: teplý pokrm, svačinka, Večeře (5 chodů): s možností volby (2 polévky, 2 předkrmy, 3 hlavní chody + vegetariánské, Dezert, Sýr).

Ubytování: hotel ***

Tady, v hotelu Elisabeth najdete vše, co potřebujete k relaxaci. Ať už je to pohodlí exkluzivních i jednotlivých pokojů a apartmá, typická tyrolská nálada v baru nebo u krbu nebo touha po kulinářských specialitách ve stylové a útulné gurmánské restauraci - zde naleznete směs Zillertalské tradice a něčeho speciálního!

Vybavení pokojů: Sprcha/WC, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu včetně obuvi k bazénu ve wellness tašce, Balkon/Terasa, Sedací souprava, Minibar: za poplatek na místě, Telefon, Kabelová TV, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma minitrezor, Nekuřácké prostory, Lůžka nejsou oddělitelná! Dětská postýlka není při plném obsazení pokoje k dispozici pro všechny typy pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Sprcha/WC/Balkon, "Authenic", ~ 28 m2, 1 lůžko Sprcha/WC/Balkon, "Authentic", ~ 28 m2, 2 lůžka Sprcha/WC/Balkon, Extra, "Premium", prostorná koupelna se sprchou s efektem deště, oddělené WC, Bidet, ~ 50 m2.