Lungau - Apartmány Carpe Solem v Mariapfarr - Lungau ****


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Na toto ubytování platí akce "bez rizika".velmi pěkný apartmánový komplex leží v centru Mariapfarr, naproti areálu Samsunn, kam mají hosté volný vstup. Hosté mají v ceně kartu Lungau Card, se kterou mohu v rámci pobytu 1x využít zdarma každou lanovku v oblasti, venkovní koupaliště a i vybrané vstupy.

nas_tip: krásné luxusní apartmány s Lungau Card a vstupem do wellness Samsunn v ceně.

Poznámky: po celou sezonu minimální počet nocí 3 a nástupní dny na ubytování každý den, v obdobích 13.06.-03.07. a 28.08.-03.10.21 sleva 10% na pobyt od 4 nocí.

Ubytování: apartmán

vybaveni: recepce, wi-fi zdarma, restaurace, parkoviště.

všechny apartmány mají koupelnu s WC, fén, vybavený kuchyňský kout (sporák, myčka nádobí, kávovar, lednička, mikrovlnka, varná konvice), TV-Sat. Apartmány pro 2-4 osoby – cca 34 m2, 1x dvoulůžková ložnice, obývací pokoj s gaučem pro 2 osoby. Apartmán pro 4-6 osob – cca 75 m2, 2x dvoulůžková ložnice, obývací pokoj s gaučem pro 2 osoby, balkon, tento apartmán má oddělené WC a koupelnu.

zazemi: v ceně každý den na 3 hodiny vstup do wellness areálu Samsunn (sauny, páry…), se kterým jsou apartmány spojeny chodbou. Vstup povolen jen osobám od 14 let. Hosté mají také volný vstup do venkovního koupaliště v Mariapfarr.


Cena zahrnuje

  • pronájem apartmánu na 1 noc, vstup do vitalcentrum Samsunn (wellness, venkovní bazény), kartu Lungaucard

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: pobytová taxa cca 1,5 Euro/noc a osoba od 15 let a 1 Euro/noc a osoba 6-14,9 let, povinný závěrečný úklid 3 770 Kč/apartmán, povinné ložní prádlo a ručníky 440 Kč/osoba, vratná kauce 200 Euro/apartmán, komplexní pojištění 35 Kč/osoba a den, připojištění COVID-Plus 250 Kč/osoba a pobyt