Lungau - Apartmány Alpenhaus v Katschbergu


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

hezké moderní apartmány leží cca 500 m od centra Katschbergu, na hranicích Salcburska a Korutan. Hosté mají v ceně kartu Lungau Card, se kterou mohu v rámci pobytu 1x využít zdarma každou lanovku v oblasti, venkovní koupaliště a i vybrané vstupy.

nas_tip: Apartmány s bazénem a kartou na lanovky v ceně.

Poznámky: po celou sezonu minimální počet nocí 3 a nástupní dny na ubytování každý den, zároveň platí akce 7=5 a 6=5, 5=4 a 4=3.

Ubytování: apartmán

vybaveni: hala s recepcí, wi-fi zdarma, parkoviště za 2,50 Euro/auto a noc, garáže za 11 Euro/noc (nutná rezervace), dětské herna 120 m2.

k vybavení všech apartmánů patří kabelová TV, balkon nebo terasa, trezorek a kuchyňské kouty (sporák, myčka nádobí, kávovar, varná konvice, mikrovlnka…).
Apartmán pro 2-4 osoby – cca 51 m2, koupelna s WC, dvoulůžková ložnice, gauč pro 2 osoby v obýváku, malá předsíň.
Apartmán pro 2-5 osob – cca 58 m2, 2x koupelna s WC, dvoulůžková ložnice s možností přistýlky pro 1 osobu, gauč pro 2 osoby v obýváku, malá předsíň.
Apartmán pro 4-7 osob – cca 72 m2, 2x koupelna s WC, 2x dvoulůžková ložnice s možností přistýlky pro 1 osobu, gauč nebo rozkládací křeslo v obýváku, předsíň.

zazemi: v ceně pěkné wellness s vnitřním bazénem dlouhým 12 m a 1,45 m hlubokým, finská sauna, pára, rodinná sauna, masážní sprchy, odpočívárna.


Slevy

  • Slevové akce: po celou sezonu platí akce 7=5 a 6=5, 5=4 a 4=3

Cena zahrnuje

  • pronájem apartmánu na 1 noc, kartu Lungaucard, ložní prádlo

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: pobytová taxa 1,5 Euro/noc a osoba od 15 let, povinný závěrečný úklid 4 300 Kč/apartmán, vratná kauce 200 Euro/apartmán, komplexní pojištění 35 Kč/osoba a den, připojištění COVID-Plus 250 Kč/osoba a pobyt. Malý pes 10 Euro/den/pouze na vyžádání