Kittsee - Čokoládovna Hauswirth a adventní Bratislava

od 890 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Relaxační, wellness
    • cestovkapohoda.cz

nas_tip: Loňská novinka v naší nabídce! Advent pro milovníky čokolády – návštěva známé čokoládovny Hauswirth. Čokoládu můžete na místě ochutnat a výhodně zakoupit. Odpoledne si v Bratislavě užijete vánoční pohodu a projdete se v uličkách Starého města.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trasa Q - Trutnov (+180), Hostinné (+300), Dvůr Králové nad Labem (+250), Hořice (+250), Úpice (+250), Červený Kostelec (+250), Náchod (+300), Jaroměř (+150)Trasa S - Hradec Králové, Pardubice, Holice nebo Chrudim, Vysoké Mýto, Litomyšl, Svitavy (-150), Brno (-200)

Program zájezdu

1. den: V ranních hodinách (HK 4:30, PCE 5:00 a další nástupní místa analogicky) odjezd do rakouského městečka Kittsee. Návštěva světoznámé čokoládovny Hauswirth. V rámci krátké exkurze se seznámíte s výrobou čokoládových pralinek a figurek. Čokoládu můžete ochutnat a zakoupit za výhodné ceny (www.chocolate-austria.com). Poté přejezd do Bratislavy. Prohlídka historického centra města s průvodcem. Individuální volno na adventních trzích, které se konají na Hlavním, Františkánském a Primaciálním náměstí. Přibližně v 18:00 hod. odjezd do ČR.

Cena zahrnuje

  • dopravu busem, služby průvodce a pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní cestovní pojištění vč. storna 35 Kč