Jezerní advent v Solné komoře 2019


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy

Pojištění: Zájezd obsahuje povinné pojištění CK ve smyslu zákona 159/99 sb. proti úpadku; nezahrnuje komplexní pojištění. Doporučujeme komplexní pojištění u pojišťovny UNIQA (pojištění úrazové, léčebné v zahraničí, za náhradu škod a především pojištění na storno zájezdu ve výši 28 Kč/den (minimálně však 84 Kč) nebo pouze léčebné pojištění ve výši 20 Kč/den.

úvodni popis_PROV: Kouzlo adventu v malebné Solné komoře u překrásných jezer - Traunsee, Wolfgangsee s obří lucernou, idylická městečka, adventní trhy, lázeňské město Bad Ischl, koupání v solných termálech.

Stravování: snídaně

snídaně je v ceně, podává se formou bufetu v restauraci hotelu, večeře je možná zajistit fakultativně

Doprava: autokarem

klimatizovaným autobusem vybaveným DVD, s možností občerstvení (teplé i studené nápoje za Kč)

Ubytování: hotel ***

hotel (2 lůžkové pokoje s příslušenstvím)

Program zájezdu

1. den: 1.den: advent u jezera Traunsee, GMUNDEN , adventní trhy na jezerním náměstí s kotvištěm nejstaršího parníku světa Gisela, keramická zvonkohra na radnici, romantický advent na vodním zámku Orth , tradiční advetní trh na nádvoří jedinečného zámku na jezeře (vstup na trh na nádvoří 3,50 €), možnost plavby lodí, ubytování u jezera Traunsee, advetní trhy v BAD ISCHLU , mechanický betlém, termální lázně a saunový svět
2. den: 2. den: advent u jezera Wolfgangsee – ST. WOLFGANG, ST. GILGEN, STROBL , možnost plavby po jezeře kolem obří svítící lucerny, nebo zubačkou na vyhlídkovou plošinu s adventním trhem, advent u jezera Mondsee v MONDSEE, adventní trhy na nádvoří zámku, v křížové chodbě a před slavnou bazilikou, návrat do Prahy před půlnocí CK si vyhrazuje právo drobných přesunů programu vzhledem k počasí a aktuálním podmínkám v adventních místech.