Hart im Zillertal - Ferienhotel Hoppet ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Centrum: Hart 10 m,
Nádraží: Fügen/Hart 3 km,
Letiště: Innsbruck 53 km,
Ledovec: Hintertux 42 km,
Nadmořská výška: 660 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Spieljoch 3 km,
Skibus (nejbližší zastávka): zdarma 50 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Do lyžařské oblasti Hochfügen ca. 17 km, Lyžařská oblast Hochzillertal/Kaltenbach ca. 8 km.

Pro děti: Dětská postýlka, Herna, Dětská jídelní židlička, Elektronická chůvička přes pokojový telefon (mobilní telefon výhodou).

Všeobecné vybavení: Recepce, Přijímací prostory, Hotelová hala/ Lobby, Společenská místnost, Světnička a světnice s krbem, Internetový koutek: za poplatek na místě, Internetový terminál cca Euro 6,- /hodinu, WiFi: za poplatek na místě, pouze v oblasti recepce, Místnost na obuv: vytápěná, Lyžárna, 2 výtahy, Parkoviště: zdarma, Jídelny

Zdarma fitness, wellness: Wellness: 600 m2,
V doprovodu rodičů mohou děti používat všechna zařízení (včetně saunového světa). Výjimka: Solárium je povoleno zákonem až od 18 let.
Krytý bazén: 15 x 6 m, 90 m2, Parní lázeň, Vital sauna, Finská sauna, Relaxační místnost, Aromatické koupele, Vyhřívaná lehátka, Zážitková sprcha, Otevírací doba: Krytý bazén otevřen denně od 07:00 do 22:00, Sauna otevřena denně od 16:00 do 19:00.

Další služby: Platební karty: MasterCard, Visa, Pokoj pro alergiky, Bezbariérový přístup: Ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: all inclusive

Strava v ceně: All Inclusive, Snídaňový bufet, Obědový balíček: svačinový bufet s možností vytvoření balíčku, Odpolední svačina: Apres Ski Snack, Večeře: 4-chodové menu formou bufetu, Salátový bufet, alkoholické nápoje celodenně (10:00 - 22:00): nápoje jako točené pivo, stolní víno, obvyklé nealkoholické nápoje, káva/čaj - žádné lihoviny (také na Silvestra do 22:00 ), Tematické večery, Vánoční večeře: Vánoční bufet, Silvestrovská večeře: Silvestrovský bufet.

Ubytování: hotel ****

Prázdninový hotel Hoppet leží v malebné vesnici Hart im Zillertal na slunečné straně údolí Zillertal. Odpočiňte si ve snové přírodní scenérii, udělejte si pohodlí v uvolněné a rodinné atmosféře a užijte si dům s komfortem a tyrolským kouzlem.

Vybavení pokojů: Dětská postýlka k dispozici na vyžádání, Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Možnost zapůjčení županu proti kauci Euro 20,-/pobyt, Balkon/Terasa: balkon není v pokoji pro Single s dítětem, Rádio, Telefon s přímou volbou, Kabelová TV, Internetové připojení: za poplatek na místě vysokorychlostní internet (Laptop nebo počítač s LAN připojením je výhodou), Trezor: zdarma, Všechny pokoje s kosmetickým zrcátkem,
Ubytování v obou částech budovy. Pokoje v bývalé hlavní budově byly kompletně zrekonstruovány.

Typ pokoje: 1-2 lůžka Single/Single s dítětem, ~ 14 m2, 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 23 m2, 2-4 lůžka 2-pokojové rodinné ubytování, Vana/Sprcha/WC/Balkon, Ložnice a Obývací pokoj/ložnice odděleny prosklenými posuvnými dveřmi, 1 koupelna, může být také objednán 2 dospělými jako Suite, ~ 30 m2, 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, Extra,"Talblick", ~ 30 m2, 6 lůžek 2-pokojové rodinné ubytování Vana/Sprcha/WC/Balkon, Velká ložnice pro 4 osoby, dětský pokoj s patrovou postelí, Koupelna s WC, Sprcha, minimální obsazení 3 plně platící, ~ 40 m2, 2 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 21 m2, 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 23 m2.