Bürserberg - Hotel Taleu ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Centrum: Bürserberg 500 m,
Možnosti nákupu: Bürserberg 50 m,
Nádraží: Bludenz 4 km,
Autobusová zastávka: 10 m,
Letiště: Zürich 120 km,
Nadmořská výška: 950 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Bürserberg 350 m,
Skibus (nejbližší zastávka): přímo u hotelu, se skipasem je skibus zdarma,
Vlastní hotelový autobus: ne.

Pro děti: Herna, Dětské menu: Dětské menu večer a Dětský snídaňový koutek, Dětská jídelní židlička, Hlídání dětí: v hlavní sezóně, pro děti od 3 do 12 let, od Po - Pá, od 17:00 do 21:00 , Půjčovna sportovních bugy (zdarma, dle dostupnosti).

Všeobecné vybavení: Recepce, Hotelová hala/ Lobby: otevřený krb a vestavěný bar, WiFi: zdarma, Lyžárna: s vyhřívaným sušákem lyžařských bot, Výtah, Parkoviště: zdarma, Jídelna, Restaurant, Panoramatická terasa (obsluhována při hezkém počasí),
Pro hosty hotelu Taleu během pobytu bezplatná úschova lyží u spodní stanice vleků Bürseberg (R-Sport).

Zdarma fitness, wellness: Wellness: 700 m2,
Vstup do wellness povolen dětem od 16 let, vstup do bazénu povolen dětem pouze v doprovodu dospělého.
Krytý bazén: 10 x 4 m, Finská sauna: Panorama, Infrasauna, Relaxační místnost, Bio/Parní sauna, Otevírací doba: krytý bazén 06:00 - 19:00, Sauna od 14:00 do 19:00, Wellness 11:00 - 19:00, změny vyhrazeny.

Zábava v ceně: 1 x týdně zimní procházka s ředitelkou hotelu (bližší info přímo v hotelu), 1 x za pobyt pro plátce plné ceny - "Biertrub" - přísada do koupele k odvezení s sebou.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 16:00, Odjezd do: 11:00, Pro hosty hotelu Taleu během pobytu bezplatná úschova lyží u spodní stanice vleků Bürseberg (R-Sport).

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Uvítací drink, Snídaňový bufet, Odpolední svačina s čajovým bufetem a džusovým barem pro děti, Večeře (4 chody): volba menu, Salátový bufet, Vegetariánské menu na vyžádání, Dietní kuchyně na vyžádání.

Ubytování: hotel ****

Slunná horská obec Bürserberg nabízí lyžařský areál až do 2000 m n.m. se zasněžovacími stroji až dolů do údolí, 14 vleků a asi 53 kilometrů sjezdovek, takže je ideální pro rodiny s dětmi. Bydlet můžete v přírodním hotelu Taleu, ve výjimečném domě, kde necháte starosti daleko za sebou. Užijte si harmonické kombinace barev, rodinné atmosféry a nejlepší kuchyně.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu, Sedací souprava, Rádio, Telefon, Kabelová TV: LCD, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma, některé pokoje s psacím stolem. Dětská postýlka není při plném obsazení pokoje k dispozici pro všechny typy pokojů.

Typ pokoje: 2 lůžka Vana/Sprcha/WC, Standard, 20 m2, 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC, Komfort, 25 m2, 1-3 lůžka Vana/Sprcha/WC, Standard, Single se 2 dětmi, 20 m2.