Bad Hofgastein - Johannesbad Hotel Palace ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Centrum: Bad Hofgastein 500 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: termální lázně Alpentherme Bad Hofgastein 500 m,
Možnosti nákupu: Bad Hofgastein 500 m,
Nádraží: Bad Hofgastein 4 km, při pobytu na 7 nocí je odvoz k nádraží zdarma, při pobytu na 3 noci je odvoz zpoplatněn částkou 9,- EUR/osoba/jízda (platí se na místě),
Letiště: Salzburg 92 km,
Nadmořská výška: 850 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Schlossalmbahn - Skiregion "Gasteinertal" 1 km,
Skibus (nejbližší zastávka): 100 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Hotel leží v okrajové části města Bad Hofgastein.

Pro děti: Dětská postýlka.

Všeobecné vybavení: Recepce, hala, WiFi: zdarma v hotelové hale, Parkoviště: zdarma, dostatek parkovacích míst, Více jídelen, Café bar, 30.000 m2 velký hotelový park s terasami a cestami.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 300 m2,
Vstup pro děti do 12 let pouze v doprovodu dospělého.
Velkorysý krytý termální bazén: 8 x 12 m, 96 m2, Sauna, Wellness oáza se solnou jeskyní, Denně ranní gymnastika, Aquafit gymnastika, Relaxační programy, Otevírací doba: denně otevřeno do 20:00.

Zábava v ceně: Minimálně 3x týdně živá hudba, denně ranní gymnastika, aquafit gymnastika,
slevová karta Gastein Card.

Další služby: Platební karty: Bankomat/EC-Karta, MasterCard, Visa, American Express, Diners Club, Bezbariérový přístup: Ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 10:00.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Uvítací koktejl, Bohatá snídaně, Salátový bufet, Bufet s dezerty, Večeře: pestrý mezinárodní bufet s minimálně 3 hlavními chody, Vánoční večeře (24.12.), Silvestrovská večeře.

Ubytování: hotel ****

Komfortní JohannesBad Hotel Palace leží v cca 30.000 m2 velkém hotelovém parku s terasami a cestičkami. Ponořte se do světa pohody a užijte si uvolňující dovolenou.

Vybavení pokojů: Sprcha/WC, Fén, Možnost bezplatného zapůjčení županu, Balkon/Terasa, Rádio, Telefon, Satelitní TV, WiFi: zdarma, Trezor: zdarma, Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů. Pokoje jsou velmi dobře vybaveny.

Typ pokoje: 2 lůžka Sprcha/WC/Balkon, Economy, Grand-Lit (160 x 200 cm), ~ 18 m2, 2-4 lůžka Sprcha/WC/Balkon, ~ 26 m2, 1 lůžka Sprcha/WC/Balkon, ~ 18 m2.