Bad Hofgastein - Hotel Norica Therme ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Poloha: Možnosti nákupu: Bad Hofgastein 100 m,
Nádraží: Bad Hofgastein 4 km,
Letiště: Salzburg 120 km,
Nadmořská výška: 850 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: lyžařský vlek Schlossalmbahn 750 m,
Běžecká stopa: 150 m,
Skibus (nejbližší zastávka): 20 m,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: ne,
Lyžařská škola: vzdálena cca. 400 m,
Hotel leží v centru města Bad Hofgastein, přímo na pěší zóně.

Pro děti: Dětská postýlka: na vyžádání, Dětské menu.

Všeobecné vybavení: Hotelová hala/ Lobby, Čítárna, Zimní zahrada, Internetový koutek: zdarma, WiFi: zdarma, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, vzdálené cca 150 m od hotelu, Jídelna: Restaurace pro hosty penzionu, á la carte Restaurant, Bar, Café, Zahrada: Park, Možnost konference (až 50 osob) s audiovizuálním vybavením, V hotelu se nachází salon krásy, kadeřník a obchody.

Zdarma fitness, wellness: Děti mají věkově neomezený přístup do Wellness a do termálních lázní.
Wellness: v hotelu 3000 m2, je užíváno společně s hotelem Österreichischer Hof.
V ceně zahrnuté wellness: krytý termální bazén v domě 6 x 12 m, 32°C, ~96 m2, 1 textilní sauna v Celtic Familie
Celtic Spa v hotelu: Saunový svět nabízející sauny různých teplot, Parní lázeň, Infrasauna, Ledové sprchy.

Neomezený přístup do nově zřízených termálních lázní Therme Bad Hofgastein!
Velikost: 32.000 m2
Rodinná zábavní oblast s klouzačkami a tobogány, divokou řekou, multimediálním zážitkovým dómem, prostorami pro nejmenší; Saunový svět, Relaxační a wellness oblast, Horské jezero, a mnoho dalšího.

Zábava v ceně: Stolní tenis, Biliard, slevová karta GasteinCard.

Další služby: Platební karty: Visa, American Express, Diners Club, Bezbariérový přístup: ano, Příjezd od: 15:00, Odjezd do: 11:00, Na přání bezplatný odvoz z a na nádraží Bad Hofgastein (nutno předem objednat).
V den odjezdu je možno užívat termální lázně do 11:00,
Poznámka: Při příjezdu autem je vám povoleno vjet do pěší zóny, dojet až před dům. Vjíždějte prosím pouze západním vjezdem.

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet: s vaječnými pokrmy, Odpolední svačina: denně, Večeře: 4-chodová, možnost volby menu (3 hlavní chody na výběr), Salátový bufet: proměnlivý, Dietní kuchyně: na vyžádání, Tématické večery: Galavečeře, Selský bufet, Vánoční večeře (24.12.), Silvestrovská večeře: s půlnočním bufetem

Ubytování: hotel ****

Existuje mnoho důvodů, proč si stále více a více hostů - ať už mladých, nebo starých - volí za cíl své dovolené právě Gateinské údolí. Nezáleží, zda je léto nebo zima, horské masivy, křišťálově čisté potoky, sjezdovky, běžecké stopy a především osobitá rakouská pohostinnost nabízejí to pravé všem, kdo od své dovolené očekávají něco víc.
Komfortní a elegantní hotel Norica je spojen podzemní chodbou s termálními lázněmi Alpen Therme Gastein.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC: všechny koupelny moderně vybaveny (všechny se sprchou "tropical rain"), Fén, Župan, Osušky a pantofle k zapůjčení: zdarma, Balkon/Terasa: dle volby, Ústřední topení, Sedací souprava, Rádio, Telefon, Kabelová TV, WiFi: zdarma. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů. Pokoje jsou útulné, elegantní, vhodné i pro tělesně postižené, vybavené adaptérem na holicí strojek.

Typ pokoje: 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC, ~ 24 m2, 2-4 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 28 m2, 2 lůžka Vana/Sprcha/WC, Economy, ~ 17 m2, 1 lůžko Vana/Sprcha/WC, ~ 17 m2.