Bad Hofgastein - Hotel Das Gastein ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

Poloha: Hotel se nachází cca 900 m od centra města, cca 100 m od zastávky skibusu a cca 1,1 km od nejbližších lanovek. V blízkosti také lázně Alpentherme.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, společenská místnost s TV, výtah, parkoviště (v garáži za poplatek cca 8 EUR/den), zahrada s terasou, úschovna lyží, SPA centrum - sauna, parní lázeň, infračervená kabina, relaxační místnost, masáže a solárium (za poplatek), stolní tenis, biliár, šipky.

Doporučujeme: Kvalitní hotel láká na množství sjezdovek, které jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé lyžaře. Ubytování je poskytnuto v prostorných pokojích s nádherným výhledem na okolní hory. Pro chvíle relaxu je možné využít nabídky hotelového wellness centra.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu, ložní prádlo
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Pobytová taxa: Pobytová taxa cca 2,40 EUR osoba od 15 let/noc se platí na místě.

Stravování: polopenze

Polopenze. Snídaně jsou podávány formou bufetu, večeře jsou servírované (menu o třech chodech s možností výběru ze dvou hlavních jídel a salátový bar).

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje s balkonem a sociálním zařízením (vana/sprcha, WC, fén) jsou vybaveny Wi-Fi (zdarma), TV/SAT, rádiem, telefonem, sedacím koutem, trezorem. Možnost jedné přistýlky.