Bad Hofgastein - Hotel Alpina ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: Centrum: Bad Hofgastein 300 m,
Sousední budova: Tauernblick 30 m,
Veřejný krytý plavecký bazén: termální lázně Bad Hofgastein 300 m,
Možnosti nákupu: Bad Hofgastein 300 m,
Nádraží: Bad Hofgastein 3 km, na přání resp. po předchozí objednávce možnost odvozu od a k nádraží Bad Hofgestein, poplatek na místě 4,50 EUR/jízda.
Letiště: Salzburg 90 km,
Nadmořská výška: 850 m,
Lyžařský areál/Lanová dráha: Schlossbergalm-Bergbahn 400 m,
Běžecká stopa: 300 m,
Skibus (nejbližší zastávka): před hotelem,
Možnost sjezdu na lyžích až k hotelu: ne,
Vlastní hotelový autobus: zdarma, po předchozím objednání možnost vyzvednutí hotelovým autobusem na nádraží,
Od pěší zóny je hotel vzdálen cca 3 min. chůze.

Pro děti: Dětská postýlka: možná na vyžádání.

Všeobecné vybavení: Společenská místnost, Světnice, WiFi: zdarma, vysokorychlostní internet, Místnost na obuv, Lyžárna, Výtah, Parkoviště: zdarma, Garáž: za poplatek na místě Euro 5,-/noc, Jídelna, Bar.

Zdarma fitness, wellness: Wellness: ~ 120 m2,
Děti do 12 let pouze v doprovodu dospělého.
Termální krytý bazén 6 x 10 m, 33°C, s protiproudem a terasou, Parní lázeň, Sauna. Všechna zařízení v hotelu Alpina jsou přístupná všem hotelovým hostům. Kneippovací stezka, Relaxační sprcha, Renovované wellness s aroma saunou, Otevírací doba: Krytý bazén denně 07:00 - 19:00, Sauna a Parní lázeň 15:00 - 19:00.

Zábava v ceně: 1x týdně taneční večer

Další služby: Platební karty: MasterCard, Visa, Bezbariérový přístup: ne, Příjezd od: 14:00, Odjezd do: 11:00

Stravování: polopenze

Strava v ceně: Polopenze, Snídaňový bufet: s koutkem se zdravou výživou, Odpolední svačina: denně Apres Ski svačina od 15:30 do 17:00, Večeře (4 chody): možnost volby menu, částečně bufet s předkrmy, saláty či dezerty, Tématické večery: 1 x týdně Gala nebo selský bufet, Vánoční večeře (24.12.): 5-chodová Vánoční večeře, Silvestrovská večeře: Silvestrovské gala se slavnostním menu, živá hudba, půlnoční hostina, 1x týdně večer s koktejlem nebo svařeným vínem.

Ubytování: hotel ****

Nechte se okouzlit a rozmazlovat v našem čtyřhvězdičkovém hotelu Alpina, ležícím na klidném a slunečném místě, na kraji malého parku. Užijte si svou dovolenou ve vyhlášeném lázeňském a zimním středisku Bad Gastein.

Vybavení pokojů: Vana nebo Sprcha/WC, Balkon/Terasa: dle volby, Rádio, Telefon, Satelitní TV, Trezor: zdarma, kauce Euro 20,-, platí se na místě, všechny pokoje jsou nekuřácké. Dětská postýlka je při plném obsazení pokoje k dispozici ve všech typech pokojů.

Typ pokoje: 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC, Economy, strana do parku nebo na sever, ~ 30 m2, 2-3 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, ~ 32 m2, 2 lůžka Vana/Sprcha/WC/Balkon, jižní strana, ~ 25 m2, 1 lůžko Vana/Sprcha/WC, 13 - 20 m2.