Adventní Salzburg

od 699 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Poznávací

Město Salzburg vás v předvánočním období okouzlí svými romantickými vánočními trhy a také slavným "Ježíškovým trhem" v srdci Starého Města. Každoročně jsou tyto trhy vyhlašovány jako jedny z nejhezčích v Evropě. Ochutnejte výborné pražené mandle, pečené kaštany nebo horký ovocný punč. Navštivte trhy na náměstích Domplatz a Residenzplatz nebo také u zámku Mirabell a na nádvoří středověké pevnosti Hohensalzburg.

Program: V brzkých ranních hodinách odjezd z ČR. Po příjezdu následuje prohlídka města s průvodcem. Nejdříve si prohlédnete nejstarší lanovku na světe, která vede z opatství Nonnberg až do pevnosti Salzburg. Následuje kostel sv. Kajetana, Mozartplatz a Dóm, před nímž se konají adventní trhy. Dále se zastavíte u hřbitova pod Mnišskou horou, který je považován za jeden z nekrásnějších na světě a dojdete až ke klášteru Svatého Petra. V jeho těsné blízkosti se nachází nejstarší hospoda ve střední Evropě "Stiftskeller St. Peter", která je poprvé zmiňována již v roce 803, s rozkošným vánočním dvorečkem během adventu. Fakultativně je možnost vyjet na pevnost Hohensalzburg, která tvoří dominantu celého města a kde rovněž najdete stánky s vánočním sortimentem.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: NÁSTUPNÍ MÍSTA:

PRAHA – 5:30 AUTOBUSOVÉ NÁDRAŽÍ FLORENC
BENEŠOV – 6:15 U HOTELU BENICA
TÁBOR – 7:00 ČERPACÍ STANICE ORLEN BENZINA , UL. SOBĚSLAVSKÁ
ČESKÉ BUDĚJOVICE – 8:00 PARKOVIŠTĚ HUSOVA TŘ. PROTI VSTUPU NA VÝSTAVIŠTĚ

PŘEDPOKLÁDANÝ NÁVRAT:
ČESKÉ BUDĚJOVICE – 21:00
TÁBOR – 22:00
BENEŠOV – 22:45
PRAHA – 23:00



Jednotlivá nástupní místa jsou obsluhována jen v případě obsazení minimálně 6 osobami. Pokud není nástupní místo obsazeno, bude rezervace přeodbavena na nejbližší nástupní místo.

CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ V ZÁVISLOSTI NA NAPLNĚNÍ KAPACIT DANÝCH AUTOBUSŮ. PŘESNÝ ČAS ODJEZDU BUDE URČEN V POKYNECH NA CESTU.

ČAS PŘÍJEZDU JE ORIENTAČNÍ. MŮŽE SE ZMĚNIT V NÁVAZNOSTI NA DOPRAVNÍ SITUACI A ČAS ODJEZDU Z DESTINACE. PŘÍJEZDY VE VÝŠE UVEDENÝCH ČASECH TEDY NENÍ MOŽNÉ GARANTOVAT.


Důležité upozornění:
Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


Cena zahrnuje

  • ? 1 místo v autobuse
  • ? 1 zavazadlo, 1 palubní tašku
  • ? Pojištění cestujících, léčebných výloh a zavazadel na 100 mil. Kč během přepravy
  • ? Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • ? Vstupy do objektů
  • ? Cestovní a úrazové pojištění během pobytu včetně pojištění storna 49 Kč / den
  • Doporučené kapesné na zájezd: 50 € / osoba