Adventní Salzburg

od 699 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací
    • Jednodenní

Město Salzburg vás v předvánočním období okouzlí svými romantickými vánočními trhy a také slavným "Ježíškovým trhem" v srdci Starého Města. Každoročně jsou tyto trhy vyhlašovány jako jedny z nejhezčích v Evropě. Ochutnejte výborné pražené mandle, pečené kaštany, nebo horký ovocný punč. Navštivte trhy na náměstích Domplatz a Residenzplatz, nebo také u zámku Mirabell a na nádvoří středověké pevnosti Hohensalzburg.

Program: V brzkých ranních hodinách odjezd z ČR. Po příjezdu následuje prohlídka města s průvodcem. Nejdříve si prohlédnete exteriér zámku Mirabell, před nímž se konají adventní trhy. Následovat bude kostel Svaté Trojice, Mozartův rodný dům, Mozartplatz nebo Dóm, před nímž se konají další adventní trhy. Dále se zastavíte u hřbitova pod Mnišskou horou, který je považován za jeden z nekrásnějších na světě a dojdete až ke klášteru Svatého Petra, v jehož těsné blízkosti se nachází nejstarší hospoda ve střední Evropě "Stiftskeller St. Peter", která je poprvé zmiňována již v roce 803 a u níž se během adventu nachází rozkošný vánoční dvoreček. Fakultativně možnost vyjet na pevnost Hohensalzburg, která tvoří dominantu celého města a kde rovněž najdete stánky s vánočním sortimentem.
Odjezd do ČR v 17:30 hod.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: NÁSTUPNÍ MÍSTA:
TERMÍNY: 30.11, 6.12, 7.12, 13.12, 14.12, 20.12, 21.12

PRAHA - 5:30 PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
BENEŠOV - 6:15 U HOTELU BENICA
TÁBOR - 7:00 ČERPACÍ STANICE OMV, ULICE SOBĚSLAVSKÁ
ČESKÉ BUDĚJOVICE - 8:00 PARKOVIŠTĚ HUSOVA TŘÍDA PROTI VSTUPU NA VÝSTAVIŠTĚ

PŘEDPOKLÁDANÝ NÁVRAT:
21:00 ČESKÉ BUDĚJOVICE
22:00 TÁBOR
22:45 BENEŠOV
23:00 PRAHA

Jednotlivá nástupní místa jsou obsluhována jen v případě obsazení min 6 osobami. Pokud není nástupní místo obsazeno, bude rezervace přeodbavena na nejbližší nástupní místo.

CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ V ZÁVISLOSTI NA NAPLNĚNÍ KAPACIT DANÝCH AUTOBUSŮ. PŘESNÝ ČAS ODJEZDU BUDE URČEN V POKYNECH NA CESTU.

ČAS PŘÍJEZDU JE ORIENTAČNÍ. MŮŽE SE ZMĚNIT V NÁVAZNOSTI NA DOPRAVNÍ SITUACI A ČAS ODJEZDU Z DESTINACE. PŘÍJEZDY VE VÝŠE UVEDENÝCH ČASECH TEDY NENÍ MOŽNÉ GARANTOVAT.

Důležité upozornění:
Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


Cena zahrnuje

  • 1 místo v autobuse
  • 1 zavazadlo, 1 palubní tašku
  • pojištění cestujících, léčebných výloh a zavazadel na 100 mil. Kč během přepravy
  • průvodce znalý destinace
  • teplý nápoj na pauze zdarma - káva / čaj

Cena nezahrnuje

  • Vstupy do objektů
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) bez pojištění storna 27,- Kč / den
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) s pojištěním storna 30,- Kč / den