Adventní Linz a Salzburg

od 2 790 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

ADVENTNÍ LINZ A SALZBURG Ubytování v penzionu se snídaní v ceně !!!

Poznámka: Doporučené kapesné: cca 40,- Euro

Program zájezdu

1. den: odjezd v brzkých ranních hodinách, příjezd do Salzburgu - hlavní město spolkové země, rodiště W. A. Mozarta (možnost návštěvy jeho rodného domu), město s malebnými uličkami, romantickými náměstími, významnými kostely (Dóm, starobylý kostel sv. Petra a kostel sv. Františka), pevností Hohensalzburg a krásným zámkem Mirabell na druhém břehu řeky Salzach. Nezaměnitelná vánoční atmosféra na adventních trzích, kde je možno ochutnat řadu tradičních specialit, zakoupit originální suvenýry a dárky. Odjezd na ubytování ve večerních hodinách.
2. den: snídaně, poté odjezd do LINZE (v adventní době se město proměňuje v romantické centrum vánočních betlémů, kde mohou návštěvníci obdivovat jesličky z celého světa). Prohlídka historického centra s památkami z období renesance, baroka nebo klasicismu včetně dochovaného opevnění s věžemi a městskými branami z 15. století. Příjezd do ČR v pozdních večerních hodinách.

Cena zahrnuje

  • dopravu klimatizovaným autobusem, ubytování v penzionu, 1 x snídaně, služby průvodce, pojištění CK ve smyslu zák. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • příplatek za jednolůžkový pokoj +300,- Kč, vstupy do navštívených objektů, komplexní cestovní pojištění včetně storna (30,- Kč/os./den)