Garajau - Hotel Dom Pedro Garajau ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: hotel se nachází v klidné oblasti malebné vesničky Garajau, která leží asi 8 km od hl. města Funchal. V bezprostřední blízkosti hotelu je supermarket, obchody a restaurace. Nejbližší oblázková pláž je vzdálena asi 2 km od hotelu a je z parkoviště dostupná lanovkou nebo pěšky. Letiště ve Funchalu je asi 12 km od hotelu.

Vzdálenosti pláž: cca 2 km
centrum Garajau: 0 m
Funchal: cca 8 km

Sport a zábava: travnaté hřiště na volejbal, badminton, stolní tenis.

Orientační časy letů:

Stravování: snídaně

snídaně formou kontinentálního bufetu – pokoje (káva, mléko, čaj, 2 druhy chleba, 2 druhy jamu, med, šunka, sýr, ovoce a 2 druhy džusů). Možnost dokoupení polopenze formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových studiích a apartmánech s oddělenou ložnicí (až pro 4 os.) a v jednoduše zařízených dvoulůžkových pokojích. Pokoje mají koupelnu (sprcha, toaleta), telefon, sat. TV, sejf (za poplatek) a balkón s výhledem do zahrady nebo na moře (za příplatek). Studia a apartmány mají navíc kuchyňský kout.

Vybavení: restaurace, lobby bar a bar u bazénu, mini market, čistírna, 2 venkovní bazény s dětskou sekcí a lehátky se slunečníky zdarma, krytý vyhřívaný bazén, dětský klub, internetový koutek, půjčovna aut.