Canico de Baixo - CAIS DA OLIVEIRA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Eurovíkendy

Poloha: Hotel leží na útesu v klidné části městečka Canico de Baixo, 15 minut jízdy jihovýchodně od Funchalu, 12 km od letiště. Zdarma několikrát denně shuttle bus do Funchalu.

Pláž: Hotel je situován na útesu a má vlastní vstup do moře.

Vybavení: Nově renovovaný aparthotel vhodný pro všechny věkové kategorie a skládá se z hlavní budovy a dvou vedlejších budov. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, výtah, WiFi připojení u recepce.

Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, fitness centrum, jacuzzi, masáže, sauna. Blízko hotelu je potápěčská škola a podvodní přírodní park.

Pro děti: Bazén.

Poznámka: Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě a je vždy na zpětné potvrzení. Od 1.5.2017 je účtována v některých hotelech městská taxa, kterou hradí každý klient, a to 1 Euro osoba/noc max. 5 Euro/osoba. Tato městská taxa se platí na recepci hotelu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu. Za příplatek polopenze nebo plná penze.

Ubytování: hotel ****

Studia mají vlastní sociální zařízení, TV se satelitním příjmem, telefon, kuchyňský kout s kávovarem a toasterem, fén, žehličku, balkón nebo terasu s výhledem do krajiny. Možnost jedné přistýlky. Za příplatek pokoje s výhledem na oceán.