Canico de Baixo - Hotel Four Views Oasis ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: hotel se nachází přímo na přímořské pěší promenádě letoviska Caniço de Baixo u kamenité pláže s velkými oblázky Reis Magos, vstup do oceánu je možný i z mola se schůdky. Písčitá pláž je pěšky dostupná za několik minut. Asi 150 m od hotelu jsou nejbližší restaurace a supermarket, do centra Funchalu (asi 11 km) jezdí několikrát denně hotelový minibus zdarma, zastávka linkového autobusu je vzdálena asi 50 m, přírodní rezervace Garajau je 2 km od hotelu.

Vzdálenosti pláž: 20 m
centrum Funchalu: 11 km

Sport a zábava: fitness a wellness centrum (krytý bazén, jacuzzi, sauna, parní lázně, masážní sprchy, za poplatek – masáže, salón krásy, privátní odpočinkové místnosti), venkovní bazén s mořskou vodou, dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu a na zahradě zdarma.

Orientační časy letů:

Stravování: snídaně

snídaně formou bohatého bufetu. Možnost dokoupení polopenze – večeře formou bohatého bufetu.

Ubytování: hotel ****

hotel nabízí velice prostorné kvalitní ubytování ve dvoulůžkových pokojích standard, superior a studiích (až pro 3 os.). Všechny pokoje a studia mají koupelnu (sprcha nebo vana, toaleta, fén), klimatizaci, sat. TV, Wi-Fi, minibar, varnou konvici, stolek a křesla, psací stůl, studia mají navíc plně vybavený kuchyňský kout (lednice, el. vařič, mikrovlnná trouba, základní nádobí ad.). Pokoje a studia mají balkón s výhledem do hor, krajiny, boční nebo přímý výhled na moře (za příplatek).

Vybavení: 24-hod. recepce, restaurace pro podávání polopenze formou bufetu, restaurace a la carte, coctail bar, snack bar, výtahy, konferenční a mítingové prostory, wellness centrum, hotelový minibus do centra Funchalu a zpět (jezdí několikrát denně mimo neděle), parkoviště.