Adventní Varšava

od 1 069 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Vánoční trhy ve Varšavě si tento rok nesmíte nechat ujít, i když je cesta trochu delší. Hlavní polské město má mnoho co nabídnout. Trhy se zde konají hned na několika místech. Nejznámější najdete na Zámeckém náměstí a na Starém městě. Vně vína, perníčků a jablek jen podtrhnou pohodovou vánoční atmosféru.

Program: Odjezd po půlnoci. Příjezd do Varšavy v ranních hodinách. Následuje komentovaná prohlídka s průvodcem, během které uvidíte Staré město se zbytky hradeb a pevností Barbakan, Nové město, Královský zámek, jenž je velkou chloubou Varšavy, katedrálu sv. Jana, Královskou cesta, Národní muzeum, Palác vědy a kultury, Łazienkovský palác a Wilanów. Pohnutou novější historii Varšavy připomíná památník Varšavského povstání. Následuje osobní volno k návštěvě vánočních trhů. Na Zámeckém náměstí si přijde na své každý milovník ručně vyráběných vánočních dekorací do oken stejně jako ozdob ze slámy či dřeva. Dále zde koupíte výrobky z broušeného skla, pletené a háčkované dekorace nebo kovářské výrobky. Kochat se můžete i živým betlémem nebo lidovými tanci. Na Starém městě si můžete vychutnat preclíky obwarzanky, tekutý med nebo klobásky. Sportovní nadšenci mohou využít tamní venkovní ledovou plochu. Odjezd v 18:00.

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: Adventní trhy budou organizovány se zohledněním aktuální epidemiologické situace, která může mít vliv na podmínky konání trhů. Program zájezdu tak může být vlivem vládních opatření změněn.

NÁSTUPNÍ MÍSTA:
PRAHA - 01:00 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENENÝCH KOPULÍ
PARDUBICE - 02:30 parkoviště vedle zimního/fotbalového stadionu (u Labe)
HRADEC KRÁLOVÉ - 03:30 Riegrovo náměstí, u vlakového nádraží, nástupiště modré "J"

Jednotlivá nástupní místa jsou obsluhována jen v případě obsazení min 6 osobami. Pokud není nástupní místo obsazeno, bude rezervace přeodbavena na nejbližší nástupní místo.

CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ V ZÁVISLOSTI NA NAPLNĚNÍ KAPACIT DANÝCH AUTOBUSŮ. PŘESNÝ ČAS ODJEZDU BUDE URČEN V POKYNECH NA CESTU.

ČAS PŘÍJEZDU JE ORIENTAČNÍ. MŮŽE SE ZMĚNIT V NÁVAZNOSTI NA DOPRAVNÍ SITUACI A ČAS ODJEZDU Z DESTINACE. PŘÍJEZDY VE VÝŠE UVEDENÝCH ČASECH TEDY NENÍ MOŽNÉ GARANTOVAT.

Důležité upozornění:
Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.


Cena zahrnuje

  • zpáteční jízdenku
  • 1 příruční zavazadlo a 1 zavazadlo do zavazadlového prostoru
  • služby původce

Cena nezahrnuje

  • vstupy do objektů
  • cestovní a úrazové pojištění