Sen o Vánocích, Rothenburg, Bamberg


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění

Pojištění: V ceně je zahrnuto povinné pojištění cestovních kanceláří proti úpadku.
Cena zájezdu nezahrnuje léčebné pojištění a pojištění na storno. Za příplatek lze u CK zprostředkovat komplexní pojištění do zahraničí od pojišťovny UNIQA (balíček obsahuje pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění na storno a pojištění odpovědnosti za škody).

úvodni popis_PROV: Podmanivá atmosféra středověkých německých měst v době adventu, hrázděné domy, jesličky, tradiční trhy, svařené víno a ovocný punč.

Stravování: snídaně

1x snídaně, lze dokoupit večeři (bufet).

Doprava: autokarem

klimatizovaným zájezdovým autobusem vybaveným přehravačem DVD, o přestávkách možnost občerstvení (teplé i studené nápoje za Kč)
Časy odjezdů a místa nástupu budou klientům sděleny v informacích, které obdrží před odjezdem.

Ubytování: hotel ***

1x hotel u městečka Bad Kissingen

Program zájezdu

1. den: 1. den: odjezd z Prahy v 6 h, město Vánoc ROTHENBURG , zachovalé středověké opevnění, atmosféra křivolakých uliček, vůně bílého svařeného vína, tak typická pro Franky, legendární vánoční trh Reiterlesmarkt s tradicí 500 let, světoznámé obchody s vánočním zbožím, WÜRZBURG , adventní trhy na historickém náměstí, barokní rezidence (UNESCO), středověký Starý mohanský most se sochami, nocleh v Bad Kissingen
2. den: 2. den: BAMBERG , středověké město (UNESCO), adventní trh provoněný ovocnými punči – regionální specialita , 35 jesliček po starém městě, BAYREUTH , město spojené s Wagnerem, opera, adventní trhy, návrat do půlnoci . CK si vyhrazuje právo drobných přesunů programu vzhledem k počasí a aktuálním podmínkám v adventních místech.