Norimberk - Vánoční Norimberk, Regensburg a Krušnohorské Vánoce na hradě Loket ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem

Poznámky: V sobotu 12.12.2020 nabízíme také jednodenní zájezd na hrad Loket  spojený s návštěvou saského Annabergu na opačné straně Krušných hor.

nas_tip: Krušnohorské Vánoce mohou právem konkurovat vánočním trhům v Českém Krumlově. Vyhlášené adventní trhy v Norimberku voní perníkem a lahodným punčem, v Regensburgu zase pečenými kaštany a svařeným vínem.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trasa A - Praha, Poděbrady dálnice, Hradec Králové, Pardubice, Holice nebo Chrudim, Vysoké Mýto, Litomyšl, Svitavy, Brno, Olomouc (+250).

Program zájezdu

1. den: Odjezd (PCE 6:00, HK 6:30,  Praha 8:00 a další nástupní místa analogicky) k návštěvě Krušnohorských Vánoc na hradě LOKET, které vynikají romantickou atmosférou a krásnou polohou na hradním vrchu. Těšit se můžeme na stará řemesla a zvyky z regionu Krušných hor a Poohří, výrobu slaměných ozdob, vůni františků a pravou krušnohorskou kuchyni. Odpoledne příjezd do NORIMBERKU, ubytování v hotelu. Poté návštěva adventních trhů, které právem patří k nejvyhledávanějším v Německu.
2. den: Procházka historickým Starým městem s hradbami, chrámy a císařským hradem. Odpoledne starobylý REGENSBURG. Prohlídka města na břehu Dunaje, majestátní katedrála sv. Petra a všudypřítomné vánoční trhy. Návrat do Prahy cca ve 21:30 hod.

Cena zahrnuje

  • dopravu busem, 1x ubytování v hotelu*** se snídaní, služby průvodce a pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: jednolůžk. pokoj 590 Kč, komplexní cestovní pojištění. vč. storna 70 Kč, vstupné