Drážďany - Drážďany a výstava "Tři oříšky pro Popelku"

od 750 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací
    • cestovkapohoda.cz

nas_tip: Oblíbený advent v Drážďanech spojený s návštěvou výstavy "Tři oříšky pro Popelku" na zámku Moritzburg. Namísto výstavy můžete navštívit barokní interiéry loveckého zámečku šlechtického rodu Wettinů s jednou z největších sbírek trofejí na světě.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trasa Q - Trutnov (+ 180) , Hostinné (+300), Dvůr Králové nad Labem (+250), Hořice (+250), Úpice (+250), Červený Kostelec (+250), Náchod (+300), Jaroměř (+150) Trasa R - Svitavy (+200), Litomyšl (+200), Vysoké Mýto (+200), Holice (+100) nebo Chrudim (+100), Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady (dálnice), Praha Trasa T - Lovosice dálnice (-150), Ústí nad Labem dálnice (-150) a další nástupní místa na trase dle dohody v CK

Program zájezdu

1. den: V ranních hodinách (HK 5:00, PCE 5:30, Praha 7:00 a další nástupní místa analogicky) odjezd z ČR, zastávka na zámku Moritzburg nedaleko Drážďan, kde shlédneme výstavu vztahující se k jedné z našich nejznámějších pohádek „Tři oříšky pro Popelku“ (vstup cca 8 EUR/ osoba). Zde uvidíte nejen originální kostýmy, ale výstava se zaměřuje také na filmovou tvorbu režiséra Václava Vorlíčka a hudbu skladatele Karla Svobody. Následuje přejezd do Drážďan, krátká prohlídka města s průvodcem, individuální volno na adventních trzích. Přibližně v 18:30 hod. odjezd do ČR.

Slevy

  • nástup v Praze -150 Kč

Cena zahrnuje

  • dopravu busem, služby průvodce a pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní cestovní pojištění vč.storna 35 Kč