Drážďany - Adventní Drážďany

od 750 Kč

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem

nas_tip: Poznejte drážďanskou metropoli ve vánoční náladě. Čeká na Vás prohlídka města s průvodcem a adventní trh Striezelmarkt s největší dřevěnou pyramidou světa. Na trhu nezapomeňte ochutnat tradiční adventní specialitu - drážďanskou štólu.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: TRASA Q - Trutnov (+180), Dvůr Králové nad Labem (+250) a Jaroměř (+150) nebo Hořice (+250)
TRASA R - Svitavy (+200), Litomyšl (+200), Vysoké Mýto (+200), Holice (+100) nebo Chrudim (+100), Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady (dálnice), Praha (-150)
TRASA T - Lovosice dálnice (-150), Ústí nad Labem dálnice (-150) a další nástupní místa na trase dle dohody v CK

Výsledná trasa bude stanovena na základě počtu přihlášených osob z jednotlivých míst. Nástupní místa na hlavní trase jsou bez příplatku. U některých nástupních míst je v závorce uveden příplatek, případně sleva. V případě, že není na svoz min. 6 osob, je CK oprávněna již potvrzené nástupní místo změnit na nejbližší nástupní místo na hlavní trase a peníze za tzv. svoz budou klientům vráceny. Zrušení svozu ze strany CK není důvodem k odstoupení od Smlouvy o zájezdu ze strany klienta. Pro skupiny nad 15 osob možný odjezd i z dalších míst dle dohody v cestovní kanceláři.

Program zájezdu

1. den: V ranních hodinách (HK 5:00, PCE 5:30, Praha 7:00 a další nástupní místa analogicky) odjezd z ČR. Po příjezdu do DRÁŽĎAN prohlídka města a jeho největších pamětihodností s průvodcem – proslulý Zwinger, kostel Frauenkirche, Semperova opera, procházka po Brühlské terase podél řeky Labe, adventní trh Striezelmarkt s největší dřevěnou pyramidou světa... Poté individuální volno k návštěvě adventních trhů, kde můžete ochutnat řadu adventních dobrot, zejména tradiční místní pochoutku drážďanskou štólu. Přibližně v 18:30 hod odjezd do ČR.

Cena zahrnuje

  • dopravu busem, služby průvodce a pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní cestovní pojištění vč. storna 35 Kč